Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Încă o zi ploioasă: Cod portocaliu de averse în județul Sibiu

Încă o zi ploioasă: Cod portocaliu de averse în județul Sibiu

Administrația Națională de Meteorologie a transmis miercuri noi avertizări de tip cod galben și cod portocaliu, valabile pentru județul Sibiu.

Codul galben este valabil în tot județul Sibiu, în intervalul 10 august, ora 10:00 – 11 august, ora 08:00.

În perioada menționată ”vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 40 l/mp”, au transmis meteorologii.

În zona montană din sudul județului este valabil un cod portocaliu. Acesta expiră la ora 03:00 noaptea și face referire la ploi abundente.

”Vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse de peste 70 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină”, au mai transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Vine apocalipsa peste Daea, o reportera de televiziune a intrat ca vaca in mijlocul unei balti sa arate romanilor cat a plouat.
Raspunde

Mediator Nicolae Tarcea

Acum 1 an

Inca o zi ploioasa....fara ploaie in Sibiu. N-a mai cazut un strop de ploaie de cateva saptamani si se pare ca sunt sanse mici sa ploua in oras.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus