Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Proprietarii de Tesla din România se întâlnesc în week-end la Sibiu: ”Vrem să conectăm oamenii între ei”

Proprietarii de Tesla din România se întâlnesc în week-end la Sibiu: ”Vrem să conectăm oamenii între ei”

Câteva zeci de proprietari de mașini Tesla, membri ai singurului club oficial din țara noastră, se întâlnesc în week-end la Sibiu.

Evenimentul este adiacent raliului Transylvania Classic, festival dedicat mașinilor istorice și mașinilor electrice, inclus în calendarul Internațional al Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Din partea Tesla Owners Club România se estimează că vor sosi la Sibiu aproape 30 de participanți. Unii s-au înscris la secțiunea dedicată mașinilor electrice din cadrul Transylvania Classic, ceilalți vin pur și simplu să cunoască alți membri și să se bucure de un city-break la Sibiu. (Linkul evenimentului)

”Unii dintre noi vor participa la raliu, la evenimentul organizat în cadrul Transylvania Classics, iar ceilalți se bucură de un city break la Sibiu. Vrem să conectăm oamenii între ei. Noi, ca și club oficial Tesla, avem acest obiectiv de a ajuta noii posesori să se familiarizeze cu fenomenul. Vrei să-ți cumperi o mașină electrică? Te gândești la una? Sau poate ai deja o mașină electrică. Clubul oficial Tesla Owners România te va ajuta cu informații concrete: cum o încarci, cum o întreții, ce lucruri trebuie să ai în vedere, ce stație să îți montezi acasă, ce curent să ai acasă, ce panouri fotovoltaice sunt mai bune. Vorbim despre soluții pe care comunitatea noastră le-a testat deja în România și le-a găsit a fi cele mai potrivite pentru oamenii de aici”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ionuț Vlad, unul dintre organizatori.

Revenind la Transylvania Classic, evenimentul are loc între 11 și 13 august și include peste 400 de kilometri pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu

La categoria Transylvania Classic vehiculele sunt împărțite pe categoriile B,C,D,E,F,G și H în funcție de anul de fabricație al mașinii între 1900 și 1990. De asemenea, există, la fel ca și la alte mari competiții internaționale, categoria Young Timer pentru mașini produse după 1991. La categoria Transylvania Electric se pot înscrie echipaje cu orice model de mașină electrică, indiferent de anul de fabricație, obiectivul principal fiind de a promova acest tip de mobilitate.

„Transylvania Classic este un raliu de regularitate la care poate participa oricine, nu doar piloți cu licență. Este un eveniment deschis oricărei persoane care deține un permis de conducere și o mașină care se încadrează în regulament. Ne dorim ca Transylvania Classic să devină un eveniment pe care să-l petreci în familie, să fie nu doar o cursă pentru primul loc ci mai degrabă un raliu ca o vacanță, așa cum este și motto-ul evenimentului”, declară organizatorul Transylvania Classic, Sorin Itu.

Foto: Tesla Owners Club

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Easy

Acum 1 an

Ati facut solicitare la ISU sa va ajute cu o masina de pompieri acolo? Se stie ca sunt cam inflamabile Playstation-urile!
Raspunde

Aaa

Acum 1 an

acri strugurii, asa-i? :))
Raspunde

Aaa

Acum 1 an

Turnul Sfatului - unde anume in Sibiu va avea loc intalnirea? Multumesc
Raspunde

Neluțu O

Acum 1 an

Bună ziua. Am venit din concediu,să parchez în centru neștiind că este ,,parada electricelor,, . Un lucru bun, necesar,lăudabil. Am condus cu 0,001km/h ,cînd unul dintre organizatori cred, a întrebat ironic dacă Loganul meu este electric,de parcă maică-sa la plimbat în cărucior electric,sau toate acele mașini erau ale lui! Îi transmit omului că nu am făcut altceva decît să vin să parchez civilizat în locul destinat locatarilor,iar cînd îmi voi permite,voi cumpăra o electrică.
Raspunde

Zacusca

Acum 1 an

Asta e trendul, ca sa fi politically corect: sa ai incredere in stiinta si sa-ti administrezi in liniste 4-5 doze chiar daca sunt ineficiente, sa urlii in gura mare :Slava Ukraina si sa-i injuri pe toti rusii pe care-i intalnesti sau nu, sa-ti tragi o electrica ca sa nu se topeasca ghetarii , eventual cu un generator pe benzina in portbagaj pe post de back-up.Am uitat ceva? A da, sa fi inclusiv, si sa votezi cu partidul lui Bulai.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus