Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
6°C

Directorul Camerei de comerț Sibiu tot nu poate intra în instituție. Și și-a mai luat un concediu

Directorul Camerei de comerț Sibiu tot nu poate intra în instituție. Și și-a mai luat un concediu

Tribunalul Sibiu a respins, azi, plângerea lui Eugen Iordănescu împotriva prelungirii controlului judiciar care îi interzice și accesul în sediul instituției pe care o conduce. Drept urmare, Iordănescu și-a prelungit concediul în care se află de la începutul anului.

Procurorii au decis prelungirea controlului judiciar cu încă două luni, în dosarul penal deschis pe numele lui Eugen Iordănescu pentru fapte asimilate celor de corupție. Directorul Camerei de comerț, industrie și agricultură a contestat – ca de fiecare dată – prelungirea măsurii preventive. Și, tot ca de fiecare dată, instanța sibiană a respins demersul. ”Respinge plângerea formulată de petentul-inculpat I.E., împotriva Ordonanţei procurorului din data de 05.08.2022, emisă în dosarul nr. 398/P/2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 2 Cpp obligă petentul-inculpat la plata sumei de 400 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă”, se arată în minuta dată publicității de Tribunalul Sibiu, în cursul zilei de vineri, 12 august.

Încă un concediu

Măsurile preventive puse de procurori pe seama lui Eugen Iordănescu și confirmate de instanță îi interzic acestuia nu doar să mai conducă instituția Camerei de comerț, dar și să intre în sediile acesteia. În acest context, la începutul anului, Eugen Iordănescu a anunțat că și-a luat concediu de odihnă, ca urmare a zilelor reportate din anii trecuți, perioadă care s-a încheiat pe 21 iulie, potrivit conducerii interimare a Camerei de comerț, industrie și agricultură Sibiu.

După încheierea acestui concediu ”retroactiv”, Eugen Iordănescu și-a prelungit perioada de odihnă. ”Domnul Eugen Iordănescu a făcut cerere pentru perioada de concediu legal aferentă anului în curs. Până la 1 septembrie. După 1 septembrie, vom vedea ce facem”, arată Ovidiu Isăilă.

Urmărit penal într-un dosar deschis pentru infracțiuni precum delapidare în formă continuă, trafic de influență și dare de mită, Eugen Iordănescu se află sub control judiciar din decembrie 2021.

Citește și Curtea de Apel Alba Iulia: Eugen Iordănescu nu mai poate reprezenta județul Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dumitru Hulea

Acum 1 lună

Prea multă importanță îi dai acestui individ!
Raspunde

Amadeus

Acum 1 lună

Individul Iordănescu chiar nu merita nicio atenție dar faptele sale și ale camarilei sale da, merita toată atenția, nu atât din partea vulgului cât din partea autorităților responsabile. Nu înțeleg acest concediu "de odihna" prelungit. Mai mult decât atât, constat ca individul primește concediul de "odihna" și pentru anul în curs când singura sa prestație a fost...concediul de odihna. Pe banii cui se odihnește Iordanescu? Mișto viata au lichelele în societatea actuala...
Raspunde

A

Acum 1 lună

Ce importanță are acest individ dar mai ales această "instituție"???
Raspunde

Fun

Acum 1 lună

Se-cu-ri-ta-tea actuală: lene, răutate și trădare =Iordănescu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus