Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Baba Alhassan, FC Hermannstadt: „Putem face meciuri de top, dacă nu ar fi aceste probleme cu banii”

Baba Alhassan, FC Hermannstadt: „Putem face meciuri de top, dacă nu ar fi aceste probleme cu banii”

Mijlocașul Baba Alhassan, parte din echipa FC Hermannstadt, a acordat un interviu publicației online gsp.ro, în cadrul căruia vorbește despre situația actuală a salariilor, dar și modul în care lipsa banilor afectează activitatea echipei. În cadrul interviului, sportivul de 23 de ani s-a plâns de faptul că salariile nu au mai fost plătite de aproape trei luni.

„Ar fi și mai bine dacă ar începe să se plătească din banii restanți”, a spus Alhassan. „Aceasta este singura problemă, dar este mare, uriașă! Fotbalul fără bani este nimic. Nu-ți poți imagina acest serviciu fără bani. Ai nevoie să plătești diverse lucruri zi de zi, trebuie să trăiești, nu? (...) Trei luni facem dacă nu se plătește până pe 25 august”, a mai adăugat acesta, spunând că și din bonusul de promovare s-a plătit doar o parte până acum.

„Președintele Dani Coman a avut dreptate sută la sută încă de acum zece zile, când a ieșit public și-a spus diverse lucruri.”

Sportivul a mărturisit că, deși lipsa banilor este un stres enorm și constant pentru întreaga echipă, pe teren fiecare își face treaba cât de bine poate.

„Avem probleme mari, iar fotbalul nu este doar o joacă, e o chestie grea, dar și eu, și colegii chiar dăm totul. Te concentrezi mai greu când ești neplătit, fiindcă mă gândesc la familie, în primul rând, eu nu pot să-mi susțin financiar familia dacă nu sunt plătit. Mă gândesc la asta și nu mi-e bine deloc. Dar dacă urmăriți evoluțiile noastre, nu ar crede nimeni din afara clubului că avem probleme financiare. La cum jucăm, ai zice că suntem plătiți la zi!”, a spus el.

Alhassan a transmis că este convins de faptul că echipa ar putea să facă performanță și să aibă rezultate mult mai bune decât în prezent, dacă problema cu banii ar fi rezolvată. „Putem face meciuri de top, dacă nu ar fi aceste probleme cu banii, ne-am concentra și mai bine, Hermannstadt ar putea fi formație de play-off. Da, da, poate că unii nu cred în noi, dar noi credem că, plătiți la zi, am putea lupta ca Sibiul să aibă echipă în Top 6. Până la urmă, vedeți, sunt probleme mari financiare, dar intrăm și dăm totul pentru fotbal, pentru club. Băieții de la Hermannstadt sunt caractere puternice. Noi suntem primii care ne dorim ca toate problemele să se rezolve”, a mărturisit fotbalistul.

Întregul interviu îl puteți citi AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Leonard

Acum 1 lună

Mai rezistati si voi Putin pana cand Stadionul va Fi terminat si veti juca pe El ! Atunci se vor schimba lucrurile la 360 °. Finantarea va Fi 40-50% din achizitionarea de bilete la concerte , evenimente si bineinteles abonamente si bilete vandute la meciurile de Fotbal. Zic si eu.
Raspunde

Greu cu matematica

Acum 1 lună

360 ° adica exact unde sunt acum. Bravo Leonard. Te felicit. Greu cu matematica.
Raspunde

Un cititor

Acum 1 lună

Ar fi cazul să vă lăsați de fotbal și să vă faceți actori. Ălora le dă o grămadă de bani primăria și nu-i întreabă nimeni de performanță.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

și cum măsori tu performanța actorilor, cultule?
Raspunde

Un cititor

Acum 1 lună

După numărul de spectatori făcuți să râdă sau să plângă, după caz.
Raspunde

Culae

Acum 1 lună

Este un exemplu foarte bine ales cu actorii!Au salarii foarte mari si oferă foarte putin.Majoritatea actorilor sunt veniți din tara!Pe perioada pandemiei au primit salarii integrale.Brutul sare bine de 10.000 RON pe luna! Baba Al Hassan chiar ca isi merita banii de la primărie, băiatul asta chiar face spectacol nu ca actorii! Piesele de teatru sunt imposibile, golurile lui Baba deosebite!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus