Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Polițiștii sibieni îi dojenesc pe șoferii care parchează în continuare pe Transfăgărășan, în ciuda aglomerației: „Mie să-mi fie bine, restul se descurcă”

Polițiștii sibieni îi dojenesc pe șoferii care parchează în continuare pe Transfăgărășan, în ciuda aglomerației: „Mie să-mi fie bine, restul se descurcă”

După ce numai ieri polițiștii sibieni au lansat un apel la bun simț către șoferii care aleg să viziteze Transfăgărășanul și i-au îndemnat să nu mai parcheze mașinile pe drum, astăzi a fost întâlnită aceeași situație. Autoritățile au marcat nesimțirea unora dintre șoferi, fotografiindu-i și postându-i pe pagina oficială de Facebook a instituției.

„Mulțumim tuturor acelor șoferi care au parcat mașinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor și îi felicităm pe toți cei care au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului pe Transfăgărășan! Probabil excursia vă face să vă simțiți extraordinar de bine știind că parcările pe care le-ați realizat au dus la blocarea oamenilor în tunel, iar pietonii fac slalom printre mașini”, spun reprezentanții IPJ, în postare.

Citește și Din cauza aglomerației, Poliția Sibiu restricționează parcările pe Transfăgărășan

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Claus

Acum 1 lună

Zic ...traseul sa fie cu sens unic,urci pe o parte cobori pe alta.
Raspunde

Flo

Acum 1 lună

Pai asa si este... Oltenia -> Ardeal sens unic.
Raspunde

S

Acum 1 lună

La fel si valea oltului
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

hai cu amenzile pe nesimțiți, dojana e pierdere de timp cu de-ăștia
Raspunde

Newman

Acum 1 lună

De amenajarea unor parcari au auzit autoritatile?
Raspunde

Xxx

Acum 1 lună

Sa ne spună polițiștii sibieni ce ar trebui sa facă o familie care vrea sa facă o plimbare sa vadă lacul etc...în condițiile în care capacitatea parcărilor e de...maxim cred 100 de locuri și vin 1000 de mașini? Deci 900 de familii urca pina la Bâlea...vad parcarea plina și se întorc la apartamentul din bloc pr ca nu sunt locuri de parcare??????? Ok. ...
Raspunde

Javert

Acum 1 lună

Fac un apel la poliție să nu mai terorizeze șoferii cu astfel de comunicate care pot crea angoase pe termen lung cocalarilor care vizitează Trnsfăgărăseanul.Pe de altă parte,propun ca Poliția Română să adopte sloganul din titlu ,slogan care definește foarte bine mentalitatea polițistului român ,,Mie să-mi fie bine ,restul se descurcă"
Raspunde

Rammstein

Acum 1 lună

Cocalarii mahalalelor bucureștene au umplut țara!!..buna ideea cu sens unic dinspre țară fagarasului înspre argeș.....
Raspunde

Alex

Acum 1 lună

Prietene Rammstein, vezi ca acei "bucuresteni" au multi doar numere de B, majoritatea sunt veniti in capitala de la coada vacii de prin toata tara. Deci injura matele linistit romanii, bucuresteni nascuti si crescuti in Bucuresti mai sunt extrem de putini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus