Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ceață densă pe Transfăgărășan. Poliția recomandă turiștilor să urce cu atenție sporită

Ceață densă pe Transfăgărășan. Poliția recomandă turiștilor să urce cu atenție sporită

Circulația este îngreunată pe Transfăgărășan astăzi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Autoritățile recomandă atenție sporită și respectarea zonelor speciale pentru parcare.

Polițiștii sibieni revin cu îndemnul către turiști de a nu parca decât în zone special amenajate și de a conduce cu grijă și la distanță unii de alții, pentru a evita evenimentele nefericite.

„Revenim cu recomandările adresate conducătorilor auto care intenționează să se deplaseze pe Transfăgărășan să parcheze autovehiculele doar în locurile special amenajate în acest scop și să respecte indicațiile forțelor de ordine, dar și semnalizarea rutieră amenajată în zonă. Când circulați în coloană, măriți distanța de siguranță și folosiți luminile de întâlnire”, transmite Poliția Sibiu, pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Webcam live. https://www.roxy-world.ro/webcam-salvamont-arges?fbclid=IwAR0Eq23yEJvsSHJPv_sc-wNIFV-nqwY3AfvxZg4pIwndN8FQ4Ftd3sBZSgI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus