Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
6°C

FOTO/VIDEO 2.000 de fani au fost la concertul Guano Apes în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, aseară

FOTO/VIDEO 2.000 de fani au fost la concertul Guano Apes în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, aseară

Trupa germană Guano Apes a strâns aseară în Muzeul în aer liber aproximativ 2.000 de fani, care au fredonat cele mai cunoscute melodii ale trupei dar și un inedit cover după melodia Lose Yourself a lui Eminem.

Zilele acestea, în Muzeul ASTRA se desfășoară prima ediție a festivalului Astra Rock. Zona a fost transformată pentru a oferi participanților o experiență completă de festival - la Târgul de Țară au fost amenajate corturi cu bere, mici, frigărui și alte mâncăruri pregătite pe loc, au fost aduse mese și băncuțe de lemn și totul se achiziționează pe bază de jetoane. De asemenea, participanții primesc, la cumpărarea biletului, brățări de acces.

Concertele au loc pe scena de pe lac, iar în ultimele zile, cei care au trecut pe acolo au putut să se bucure de reprezentațiile celor de la The Motans, Dora Gaitanovici, I‘m the Trip, Coma sau Luna Amară. Aseară însă a fost cel mai important concert al festivalului, cel al trupei cap de afiș, Guano Apes. Trupa germană a strâns un public numeros la scenă chiar cu câteva zeci de minute înainte de începerea concertului. Unul din momentele importante ale concertului a fost interpretarea melodiei Lose Yourself a lui Eminem, în stilul inedit al celor de la Guano Apes.

În prima seară de festival au fost prezenți peste 500 de vizitatori, iar ieri pe tot parcursul zilei au fost prezenți 2.456. Reprezentanții muzeului spun că este un eveniment reușit pentru un festival aflat la prima ediție.

Programul zilei de duminică, 14 august

19:00 – Revolver

20:30 – iarba Fiarelor

22:00 – Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra

Cât costă intrarea

Biletele de o zi pot fi achiziționate de AICI la prețul de 100 lei, la care se adaugă și comisionul de ticketing. 

Abonații Muzeului ASTRA beneficiază de 1.000 de bilete la preț redus, care se găsesc la sediul instituției.

Biletele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 12-14 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Marii. Vor fi în jur de 200 de meșteri populari din toată România, cu tot cu produsele lor realizate în stil arhaic, cu unelte specifice și cu materiale din zona lor de proveniență. În plus, va avea loc un maraton gastronomic cu preparate din Maramureș, Moldova, Muntenia, Crișana, Oltenia, Banat și Transilvania. Oferta educațională va completa programul, prin ateliere pentru toate categoriile de vârstă.

frigăruicorturi meseconcertmiciscenă concert

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un cititor

Acum 1 lună

Aașteptăm cu interes următoarele festivaluri Astra Șurub, pentru fanii industriei auto, Astra Deșeu, pentru fanii deșeurilor, Astra Bec, pentru fanii corpurilor de iluminat, Astra Chibrit, pentru fanii mijloacelor de aprindere, etc.
Raspunde

D.m

Acum 1 lună

3000 de spectatori in doua seri. Pare ca sibienii dau boicot asa cum trebuie muzeului astra cel cu preturi de acces nesimtite.
Raspunde

Chirica

Acum 1 lună

Da, da, stai si de uita de dupa gard daca nu ai 35 de lei pentru culturalizare
Raspunde

John doe

Acum 1 lună

Plătești un abonament nesimțit de scump, de 300 lei și când vrei să mergi la un eveniment din muzeu afli că trebuie să plătești bilet de intrare, că abonamentul nu e valabil... Ăștia de la astra au luat-o razna... Mai lipsește să pună bilet de intrare pentru slujbele din muzeu, ca să fie tabloul nesimțirii complet...
Raspunde

Am fost acolo

Acum 1 lună

Câte impresii răutăcioase... Am cumpărat bilet de o zi, 100 Ron, iar early bird pentru acces 3 zile a fost 200 Ron. Un concert cu o singura trupa poate costa 50-80 Ron, iar festivalul a avut ...9? Plus că una dintre ele a fost Guano Apes! As fi platit 200 sa ii vad doar pe ei. Mi-a plăcut foarte mult și am apreciat organizarea. Nu am apucat sa vizităm însă, deci nu știm povestea cu intrarea la muzeu. Locația, mâncarea și muzică a fost de nota 10 pentru noi, felicitări!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus