Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Hermannstadt nu a mai pierdut în deplasare de mai bine de un an. 0-0, azi, cu Farul Constanța

Hermannstadt nu a mai pierdut în deplasare de mai bine de un an. 0-0, azi, cu Farul Constanța

8 iunie 2021. Hermannstadt pierdea la finalul sezonului 2020-2021 2-0 cu Dinamo, în București, și atunci a fost ultima partidă pierdută de sibieni într-un meci desfășurat în deplasare. AFC Hermannstadt.

În această seară, Sibiul a făcut din nou un meci bun, a avut un gol anulat de VAR și o bară, dar și alte șanse prin care putea să câștige partida. Constănțenii au avut și ei un gol anulat și o bară, astfel că rezultatul final a fost mulțumitor pentru toată lumea.

”Nu știu dacă era meritat să luăm trei puncte pentru că au avut mai multe ocazii de gol, dar a fost obținut un punct muncit”, a spus antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu.

Egalul în deplasare a fost însă umbrit de problemele financiare pentru jucătorii sibieni.

”Suntem o echipă mică și orice punct e bine venit. Am întâlnit o echipă foarte bună, dar noi am încercat să închidem toate culoarele și am încercat să nu primim gol.

Ne bucurăm că suntem surpriza plăcută a campionatului ne găsim cu greu motivația, dar până la urmă nu avem nimic de pierdut, sperăm să se rezolve problemele financiare, De promisiuni mi-e podul plin. Încerc să-i motivez pe băieți, să luăm fiecare meci, dar avem familii și nu toată lumea dispune de alte venituri”, a declarat imediat după meci atacantul Ioan Hora.

Alexandru Răuță, mijlocașul nou venit la Hermannstadt are speranțe că la Sibiul nu va fi din nou păcălit cu banii, așa acum s-a întâmplat până acum pentru el la Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București.

”Nu e ușor, avem și noi familii. Acum două zile a intrat un salariul, la mine nu, pentru că nu am încă o lună de când sunt la club. Sperăm să intrăm pe făgașul normal. La Pandurii am plecat cu restanțe am pierdut banii, la Dinamo la fel, sper ca la Sibiul să nu fie la fel”, a spus și Răuță.

După acest egal, AFC Hermannstadt se află pe locul 2 în clasament, cu 9 puncte și un golaveraj pozitiv: 7-3.

Pentru sibieni vor urma trei partide foarte grele: duminică, de la ora 16 vor juca împotriva campioanei CFR Cluj, la Mediaș, apoi vor juca în deplasare cu vicecampioana FCSB, iar a treia etapă, cu CS Universitatea, tot la Mediaș.

”Încercăm să luăm punct sau puncte, noi am început bine, ei joacă pe două fronturi, cred că lor le va fi mai greu decât nouă”, a spus Hora legat de meciul de etapa viitoare cu CFR Cluj.

Sursa foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus