Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Compania națională de investiții construiește un nou teren de fotbal în județ. Lângă o nouă sală de sport

Compania națională de investiții construiește un nou teren de fotbal în județ. Lângă o nouă sală de sport

CNI a lansat astăzi licitația pentru proiectarea și execuția unui nou teren de fotbal. Acesta va fi amenajat în comuna Hoghilag, lângă o sală de sport inaugurată anul acesta.

Aproape opt milioane de lei, cu tot cu TVA, este bugetul alocat de CNI pentru terenul de fotbal prevăzut la Hoghilag. Acesta va fi amplasat lângă Școala gimnazială, unde la începutul acestui an tocmai a fost dată în folosință o nouă sală de sport, ridicată din fonduri nerambursabile alocate de la bugetul de stat.

Terenul de fotbal va fi amenajat lângă sala de sport dată în folosință la începutul acestui an. Sursa foto: Facebook / Nicu Lazăr

Potrivit documentației de licitație, în comună (satele Hoghilag și Valchid) sunt 370 de elevi și preșcolari. ”Toți acești elevi vor putea să folosească baza sportivă propusă. Baza sportivă se va completa cu sala de sport din vecinătate (finalizată la începutul acestui an – n.r.) și vor face posibile activități sportive pe tot parcursul anului, indiferent de vreme.

Terenul de fotbal va avea dimensiunile 60 x 100 de m și va fi împrejmuit cu un gard înalt de șase metri. Planurile includ și gradene pentru 180 de spectatori, instalație de nocturnă (opt stâlpi de 15 metri înălțime), locuri de parcare pentru autoturisme și autocare (25 +2) și o clădire de 182 de mp, pentru vestiare și grup sanitar.

Proiectarea noului teren de fotbal are alocate două luni, iar execuția lucrărilor va trebui să dureze cel mult 14 luni. Perioada minimă de garanție este de 36 de luni.

Constructorii interesați au termen de depunere a ofertelor în ziua de 26 septembrie.

Sursa foto principală: documentația de atribuire

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Silviu

Acum 1 lună

Felicitari factorilor locali, care au fost in stare sa atraga fonduri nerambursabile. Numai sibienii au cazut de fraieri cu stadionul.
Raspunde

Marius

Acum 1 lună

Bani aruncati la cine trebuie pentru ca nu trebuie!
Raspunde

Nagyszeben FK

Acum 1 lună

Ce săraci! Ei nu au bani să-și facă stadion din banii din bugetul local ca burgul nostru, care a scăpat de excedent și de toți banii cu noul stadion pe care va cânta dl. Pomohaci!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus