Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Radu și Adriana, tinerii morți în accidentul de pe Valea Oltului, erau în drum spre mare. Primar: „Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”

Radu și Adriana, tinerii morți în accidentul de pe Valea Oltului, erau în drum spre mare. Primar: „Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”

Doi adulți și un copil și-au pierdut viața în această dimineață într-un accident grav, pe Valea Oltului.  Radu și Adriana erau doi tineri liniștiți ai comunei Săliștea, din Județul Alba, a declarat primarul  Aurel Emil Stănilă pentru Alba24

Citește și: Accidentul de pe Valea Oltului: Șoferul autoturismului a intrat pe contrasens. Copilul care a murit avea un an și trei luni

Cei doi tineri erau în drum spre mare, a mai spus primarul, pentru alba24.ro. Aceștia mergeau către litoral alături de prieteni, care erau în altă mașină.

„Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă, pentru alba24.ro. 

Radu conducea autoturismul, iar Adriana se afla, cu bebelușul, pe bancheta din spate, în momentul în care s-a petrecut tragedia.

Reamintim că în această dimineață un accident grav s-a produs pe DN 7 – Valea Oltului, km 240+100, la limita între județul Sibiu și județul Vâlcea, în zona localității Lazaret.

Din primele cercetări, șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.

În urma accidentului și-au pierdut viața Radu, în vârstă de 34 de ani, soția acestuia Adriana, în vârstă de 31 de ani și fiul lor, un bebeluș de un an și trei luni.

Sursă foto: Alba24.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Poabar

Acum 1 an

Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Raspunde

Tedu

Acum 1 an

Degeaba zice primarul dacă șoferul e cretin la volan
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Vai ..pacat de tinerete lor. Pai poate Radu nu trebuia sa mearga asa tare. Poate nu trebuia sa depaseasca daca nu era cazu. Poate ..articolul trebuia sa specifice asta. Nu sa-i scoata martiri.
Raspunde

Cris

Acum 1 an

Bine ca nu au omorat si pe altcineva. La ce viteza avea, daca s-ar fi lovit de o masina mica ar fi omorat si alte persoane. Plina tara de nenorociti din astia care nu respecta nicio regula in trafic.
Raspunde

Tibi

Acum 1 an

Asta e bataia de joc a statului. De zeci de ani nu au fost capabili sa realizeze o autostrada intre Pitesti si Sibiu. e cel mai periculos drum din tara. Ma intreb cum au rabdat atatia ani si inca mai rabda oamenii cu casele de-alungul acestui drum. Merg tiruri si cu 90-100 km/h pe drum unde maxim 50 km/h e limita. E o rusine pentru Romania!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

pai a intrat pe contrasens...de ce n-au plans aia inainte...sa-i faca sa inteleaga ca nu pot intra pe contrasens?!
Raspunde

Marioara

Acum 1 an

Unii vorbesc in plus! De ce, de ce? Asta le-a fost soarta! Pacat de ei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus