Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

FOTO Filmul evenimentelor în care 4 pompieri sibieni au intervenit la un accident în Suceava: ”Imediat am ieșit din coloană, urmând echipajul de poliție”

FOTO Filmul evenimentelor în care 4 pompieri sibieni au intervenit la un accident în Suceava: ”Imediat am ieșit din coloană, urmând echipajul de poliție”

Familia victimelor unui accident petrecut în Suceava a mulțumit direct pe Facebook pompierilor sibieni care au intervenit pentru salvarea victimelor. Militarii sibieni se aflau întâmplător pe șoseaua pe care s-a petrecut accidentul, iar intervenția lor a ajutat salvatorii care au ajuns câteva minute mai târziu.

”Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care l-ați acordat surorii și cumnatului meu! Nici o mulțumire nu este de ajuns pentru gestul de omenie de care ați dat dovadă. Toată stima și tot respectul pentru dumneavoastră domnilor!”, a fost mesajul transmis de sora unei victime.

Militarii sibieni au povestit pe larg cum s-au desfășurat lucrurile.

“Ne întorceam din misiune de la Vama Siret spre casă. Eram în coloană pe serpentinele de la Pasul Mestecăniș, aproape de Vatra Dornei. La un moment dat un echipaj de poliție cu sirenele pornite, trece pe lângă noi. Acela a fost momentul când am înțeles că este vorba de un accident rutier. Imediat am ieșit din coloană, urmând echipajul de poliție, și după câteva sute de metri, am ajuns la locul accidentului. Am oprit și am făcut tot ce știam noi mai bine!

Gelu și Ioan au decuplat bornele de la acumulatori, de pe cele două autoturisme, iar Dragoș și Vasile au început să acorde primul ajutor persoanelor implicate în accident, fiind vorba de 4 femei și 5 bărbați.

În timp ce evaluam victimele, o ambulanță SAJ ce transporta un pacient, trecea pe acolo. Au fost de mare ajutor, ne-au dat pansamente sterile și ce mai aveam nevoie pentru îngrijirea victimelor”, au scris pompierii pe pagina de Facebook a ISU Sibiu.

”După câteva minute au sosit pompierii ISU „Bucovina" Suceava care au preluat 8 persoane din cele 9 implicate pentru a le transporta la spital. Din fericire, erau stabile și conștiente, însă aveau diferite traumatisme ce necesitau investigații suplimentare. Pentru unii dintre ei vacanța era pe final, iar pentru ceilalți abia începea”, au mai scris militarii.

Au intervenit la accident plt. adj. șef Ciubar Gelu, plt. adj. Moga Ioan, plt. adj. Datcu Vasile și Plt. Mardari Dragoș.

Citește și: Militari de la ISU Sibiu, primii la un accident rutier în Suceava, soldat cu opt victime

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Vhj

Acum 1 lună

cinste lor si FELICITARI! daca toti cei din institutile statului ar fi asa (ar intelege ca munca pe care o depun este in slujba si ajutorul ceteanului nu doar cel personal) am ajunge sa evoluam cu adevarat cum se intampla in alte tari...
Raspunde

Pintilie

Acum 1 lună

BRAVO !!!!! OAMENI ADEVARATI
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Mafiot la mafiot isi face reclama...desi Generalul Iamandi cunoaste bine sefii ISU ce au recunoscut ca avizele/autorizatiile prezentate de rechinii imobiliari, primarie si ISC sunt false deoarece pentru acele obiective nu s-a cerut si nu s-a eliberat avize/autorizatii de securitate la incendii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus