Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Lidl reacționează la controalele ANPC: au fost într-un număr neobișnuit de mare. Au vizat 85% din magazine

Lidl reacționează la controalele ANPC: au fost într-un număr neobișnuit de mare. Au vizat 85% din magazine

Reprezentanții Lidl România reacționează la comunicatul de presă transmis de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) prin care anunțau sancționarea a 265 de magazine din țară în urma unor nereguli găsite. Cei de la Lidl spun că au făcut toate demersurile pentru remedierea situațiilor semnalate de comisarii ANPC. De asemenea, subliniază faptul că, în luna august numărul controalelor din aceste magazine a fost neobișnuit de mare.

Citește și: „265 de magazine Lidl, din toată țara, au fost amendate de ANPC cu peste 3,5 milioane lei”

Reprezentanții Lidl România au transmis redacției Turnul Sfatului un punct de vedere oficial cu privire la controalele și sancțiunile comisarilor de la ANPC.

„Controalele ANPC din luna curentă, într-un număr neobișnuit de mare, au vizat 85% din magazinele Lidl România. Aceste acțiuni au avut ca rezultat identificarea anumitor abateri în anumite magazine din rețea. Am făcut toate demersurile pentru a remedia în cel mai scurt timp posibil aceste situații având în vedere că, în relația cu autoritățile, noi dăm permanent dovadă de totală deschidere și pentru că ne asigurăm în tot ceea ce facem că ne îmbunătățim constant pentru a ne păstra locul în inima clienților noștri.

Încă de la intrarea noastră pe piață, obiectivul nostru cel mai important a fost acela de a oferi clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărături. Echipa Lidl România mulțumește milioanelor de clienți care ne trec pragul datorită calității produselor noastre, dar și pentru că știu că sănătatea și siguranța lor sunt prioritare pentru noi. Îi așteptăm în continuare cu produsele pe care le cunosc și le apreciază și garantăm efortul nostru zilnic pentru a le oferi la cel mai bun raport calitate-preț”, au spus cei de la Lidl în răspunsul lor oficial.

Vă reamintim că, în cursul lunii august 2022, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a realizat o serie de controale, pentru a verifica modul în care este respectată legislația în vigoare, în domeniu, în magazinele lanțului de supermarketuri Lidl, la nivelul întregii țări. Potrivit comisarilor au fost controlate 265 de magazine, iar, pentru neregulile constatate au fost aplicate sancțiuni. Au fost aplicate 347 amenzi contravenționale, în valoare totală de 3,5 milioane de lei, 144 avertismente și oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme, în valore de aproximativ 75.000 lei. 

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Mda

Acum 9 luni

Ieri am fost în două magazine Lidl din Sibiu, ambele de pe strada Rusciorului..este o debandadă totală, cel puțin în Lidl-ul cel mai recent construit...asta lăsând la o parte faptul că produsele apărute pe catalog la ofertă sunt mai mereu inexistente. Cele de pe raza Șelimbăr-ului stau ușor mai bine iar pe cel de pe Alba Iulia nu-l prea frecventez, astfel nu mă pot pronunța.
Raspunde

Un sibian

Acum 9 luni

si NEREGULI neobisnuit de multe!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus