Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Știrile zilei de 26 august: ”Dorel” a răvășit o scară, o ingineră și-a deschis afacere cu o mie de euro, iar europarlamentarul Nicu Ștefănuță a sunat la 112

Știrile zilei de 26 august: ”Dorel” a răvășit o scară, o ingineră și-a deschis afacere cu o mie de euro, iar europarlamentarul Nicu Ștefănuță a sunat la 112

Găsiți mai jos câteva dintre cele mai importante știri în Sibiu, în ultimele 24 de ore:

  • Lucrările făcute de S.C. ELECTRIC SERV S.R.L, o firmă contractată de cei de la Electrica pentru modernizarea rețelei de energie electrică în scara unor blocuri de pe strada Rahovei, din Sibiu, au adus nemulțumiri locatarilor. Potrivit acestora, cei care s-au ocupat de lucrări au făcut-o într-un mod neprofesionist. Au murdărit pereți proaspăt zugrăviți, au lăsat metri întregi de fire atârnând pe scara blocului, au rupt cu mâna plasticul menit să acopere firele, au ignorat intervențiile sau întrebările locatarilor.
  • Alexandra Pistea are 26 de ani, este din Micăsasa și este de profesie inginer constructor. De puțin timp, însă, tânăra a decis ca, pe lângă job-ul pe care îl are, să dedice o parte din timpul ei unei activități care o relaxează și care îi scoate în evidență latura artistică. Astfel că, de șase luni, tânăra a reușit să pună pe picioare Luna Candles, o mică afacere aflată la început de drum.
  • Însoțit de fostul comisar al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, europarlamentarul Nicu Ștefănuță a sunat în această dimineață la 112 pentru a sesiza îngroparea deșeurilor pe malul Cibinului, în cartierul Turnișor. ”Este vorba despre o infracțiune de îngropare de deșeuri, la marginea Sibiului, pe malul Cibinului, în prelungirea Zăvoi”, spune europarlamentarul Nicu Ștefănuță, în timpul apelului la 112, filmat și postat pe rețelele de socializare.
  • Ultimul weekend de vară aduce la Sibiu mai multe evenimente care ne fac să ieșim din casă. În parcul Sub Arini e festival, piața Huet ne așteaptă la un târg de produse hand-made, vânăm comori prin centrul orașului, iar petrecerile ne așteaptă să profităm de ultimul weekend din povestea verii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1369

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus