Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Autobuzele şcolare Tursib vor circula din nou, de luni. Cele 8 trasee

Autobuzele şcolare Tursib vor circula din nou, de luni. Cele 8 trasee

Ȋncepând cu data de 5 septembrie 2022, odată cu ȋnceperea şcolii, Tursib va relua circulaţia pe traseele destinate transportului elevilor, anunță reprezentanții companiei.

"Obiectivele principale ale acestui proiect sunt reducerea congestiei din traficul rutier în zona centrală a oraşului, creşterea siguranţei şi accesibilităţii în privinţa transportului public în ceea ce priveşte elevii din municipiul Sibiu, precum şi scurtarea timpului de călătorie al elevilor, la orele de intrare / ieşire de la şcoală," transmite sursa citată printr-un comunicat remis TS.

Cele opt trasee şcolare sunt:

Traseul  E 1 - Magnolia - Scoala Gimnaziala " Regina Maria - Colegiul National "O.Goga"                    

Traseul  E 2 - Viile Sibiului - Scoala Gimnaziala " Regina Maria - Colegiul National "O.Goga"

Traseul  E 3 - Cartierul Tineretului  -Colegiul National "O.Goga" - Scoala Gimnaziala " Regina Maria

Traseul  E 4 - Gusterita - Scoala Gimnaziala " Regina Maria - Colegiul National "O.Goga"        

Traseul  E 5 - Broscarie - Colegiul National "O.Goga"- Scoala Gimnaziala " Regina Maria 

Traseul  E 6 - Ciresica- Scoala Gimnaziala " Regina Maria - Colegiul National "O.Goga"                        

Traseul  E 7 - Statia Lamaitei - Colegiul National "O.Goga" - Scoala Gimnaziala " Regina Maria  

Traseul  E 8 - Zavoi - Scoala Gimnaziala " Regina Maria - Colegiul National "O.Goga"                        

Elevii pot de asemenea să utilizeze pentru a merge la şcoală şi celelalte trasee Tursib. Itinerariile şi  orarele de transport pentru toate rutele, inclusiv cele şcolare, se vor regăsi începând de săptămâna viitoare pe site-ul Tursib, precum şi pe afişajele din staţiile de autobuz.

Toţi elevii beneficiază de gratuitate la transportul public în baza unui card Tursib activat pentru anul școlar 2022-2023.   

Pentru toţi elevii care au avut abonament gratuit cel puţin o lună ȋn anul şcolar trecut şi au avut carduri vechi (cu poză), Tursib a emis automat carduri noi care au fost transmise secretariatelor instituţiilor de ȋnvăţământ la care elevul a fost ȋnscris ȋn anul şcolar trecut. 

Toţi cei care au intrat ȋn posesia cardurilor noi dar nu au făcut solicitarea de activare a gratuităţii pentru anul şcolar 2022-2023, sunt rugaţi să intre pe site-ul Tursib la capitolul Abonamente gratuite elevi şi să completeze online cererea. Cardurile vor fi activate automat ȋn sistem. 

Ȋn cazul ȋn care elevii nu deţin card Tursib, aparținătorii sunt rugați să intraţi de asemenea pe site  la acelaşi capitol “Abonamente gratuite elevi”. Aici va trebui să completaţi o cerere şi să ataşaţi actele necesare, iar cardul va fi emis şi transmis căte secretariatul instituţiei de învăţământ unde este înscris posesorul cardului, de unde va putea fi ridicat. 

Dacă din diverse motive nu se poate accesa varianta online, reprezentanții companiei de la toate punctele de vânzare Tursib vă vor putea ajuta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus