Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

„Grija față de om” - conferință specială cu medicul Victoria Bîrluțiu, preotul Constantin Necula și directorul TNRS, Constantin Chiriac

„Grija față de om” - conferință specială cu medicul Victoria Bîrluțiu, preotul Constantin Necula și directorul TNRS, Constantin Chiriac

„Grija față de om” este tema conferinței speciale pe care Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) o oferă publicului în luna septembrie. Conferința va avea loc în 12 septembrie, la ora 18:00, la Centrul cultural HABITUS.

Prof. Univ. Dr. Habil Constantin Chiriac, directorul general al TNRS și președintele FITS, îi va avea invitați pe Conf. Univ. Dr. Victoria Bîrluțiu, medic șef al Secției Clinice Boli Infecțioase Adulți din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu, și pe Pr. Prof. Univ. Dr. Habil Constantin Necula, prodecan al Facultății de Teologie din Sibiu.

Dr. Victoria Bîrluțiu s-a aflat, timp de mai bine de doi ani, în prima linie a luptei împotriva pandemiei de coronavirus, a tratat mii de pacienți și a salvat vieți, fiind  decorată cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

La rândul său, Părintele Constantin Necula s-a aflat alături de cei suferinzi în tot acest interval și a fost primul preot numit consultant în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu, cu scopul de a ajuta în lupta împotriva pandemiei.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Conferințele speciale FITS și TNRS sunt organizate de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Adina

Acum 3 săptămâni

Incredibil la ce s-a ajuns.. părintele Necula pe care il vedeam ca un far al ortodoxiei.... in timpul pandemiei tin minte că a spus că e bine să poarte copilașii mască "Pot doamnele învățătoare să le deseneze ceva drăguț pe ele"........Ferească Dumnezeu... Îmi pare rău de el, a tinut mai demult câteva conferințe faine.... De doamna "doctor" no comment... in timpul pandemiei îndemna oamenii să se vaccineze si a fost si premiată pentru activitatea ei. Ce ziceți doamna "doctor", acum când cad ca muștele cei vaxinati? Aveți curajul să îi trimiteti mai departe la intepat?
Raspunde

CA

Acum 3 săptămâni

Cea mai buna grija e fara de propriul copil, cand il scoti sef de promotie si doctor in medicina, cand este autor al unui capitol de carte el fiind inca student si avand acea carte in bibliografia pt examen. Vomit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus