Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Charlie Ottley, celebrul regizor al documentarului Flavors of Romania, ajutat de artistul sibian Ovidiu Popârțan după ce a rămas în pană: M-am dus la Baia de Aramă ca să-i repar motocicleta

Charlie Ottley, celebrul regizor al documentarului Flavors of Romania, ajutat de artistul sibian Ovidiu Popârțan după ce a rămas în pană: M-am dus la Baia de Aramă ca să-i repar motocicleta

Charlie Ottley, regizorul documentarului Flavors of Romania, se află în aceste zile în țara noastră, unde filmează partea a doua a documentarului care promovează păstrarea și promovarea specificului local și a tradițiilor. De această dată însă, regizorul a avut parte de o călătorie cu peripeții: i s-a stricat motocicleta, iar în ajutor i-a sărit cunoscutul artist tatuator sibian Ovidiu Popârțan.

Artistul sibian și regizorul britanic s-au cunoscut la primele filmări ale documentarului, atunci când acesta a avut o problemă cu motocicleta.

„Ne-am împrietenit tot într-o circumstanță asemănătoare, fusese la București la reprezentanță la Harley, avusese o reparație acolo, schimbase ambreiajul, iar acela trebuie reglat după parcurgerea a 100 de kilometri. M-a sunat un prieten de acolo, mecanicul, și m-a rugat să-l ajut cu acel reglaj, eu având un miniatelier la mine acasă. L-am ajutat și atunci ne-am împrietenit și am mai ținut legătura, m-am mai sunat când a mai avut probleme cu motocicleta și am făcut o filmare împreună, la episodul cinci din Flavors of Romania, am fost împreună pe Transalpina și așa ne-am împrietenit”, a spus artistul pentru Turnul Sfatului.

Aflat în România pentru filmarea părții a doua a documentarului, săptămâna trecută britanicul a avut din nou defecțiuni la motocicletă. După ce l-a sunat, Ovidiu s-a deplasat până la Baia de Aramă cu toate cele necesare reparației motocicletei.

„De data aceasta am zis că includem ajutorul meu în episod, dar din păcate nu am reușit să facem filmarea pentru că a plouat. M-am dus eu la Baia de Aramă unde a rămas blocat, el trebuia să ajungă la Herculane. De data aceasta a avut o problemă mai dificilă, nu-i mergeau becurile de la semnalizare și sopul pe frâne care era spart și i le-am reparat”, a explicat Ovidiu Popârțan.

Ghinionul a continuat însă pentru Charlie. La Herculane, i s-a oprit motocicleta și nu a mai putut să o folosească. „Am trimis pe cineva care e un mecanic mult mai priceput, a trebuit să oprească filmările. I s-a ars un modul electronic din motor și semnalizarea defectă era primul semn pe care îl dă această defecțiune. Acum a ajuns în București la reprezentanță la Harley și va dura vreo zece zile până o va repara. A avut ghinion, i-aș fi dat modulul de pe motocicleta mea, dar din păcate nu se potrivesc, este un modul diferit. Cam aceasta a fost povestea”, a concluzionat sibianul.

 

Citește și: Cu ce a ajuns Sibiul cunoscut pe Netflix: Apoș, Ilimbav, Alțâna, Nocrich, Vaida, Bebeșelea

Charlie Ottley, celebrul realizator al documentarelor Wild Carpathia şi Flavors of Romania, tâlhărit la Timișoara. A rămas fara echipamente de mii de euro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ovidiu

Acum 3 săptămâni

Multumesc mult pentru acest material ! Am facut doar un gest prietnesc pentru cineva care pe langa faptul ca e un adevarat rider de Harley , face un mare servicu Romaniei noastre prin expunerea internationala intr-o lumina feerica a frumusetilor ai a oamenilor patriei noastre !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus