Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sponsor nou: O companie de talie internațională se alătură FC Hermannstadt

Sponsor nou: O companie de talie internațională se alătură FC Hermannstadt

Compania Alexandrion Group, cel mai mare producător local de băuturi spirtoase, se alătură echipei de fotbal AFC Hermannstadt.

Anunțul oficial a fost făcut de Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group, într-un interviu acordat publicației sportescu.ro.

”Vom face încă un parteneriat pe zona de fotbal. Am luat decizia să semnăm un contract și cu Hermannstadt, după cele cu CS Univesitatea Craiova și Petrolul Ploiești. Sunt convins că semnalul dat de noi va face ca și alți sponsori, alte companii importante, să se îndrepte spre acest club. Hermannstadt e o echipă care cred că și-a găsit liniștea, a făcut performanță sportivă până acum, fiind neînvinsă în campionat”, a declarat Valentin Popescu pentru sursa citată.

AFC Hermannstadt reprezintă surpriza ligii I la fotbal în România, după opt etape fiind neînvinsă și clasându-se pe locul 4, cu un meci mai puțin disputat.

Pariul lui Baba Alhassan cu suporterii sibieni: Dacă se umple noul stadion nu mai pleacă de la Hermannstadt anul acesta

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Leonard

Acum 1 an

Da. Asa s-a intamplat SI inaintea meciului cu FC ARGES . Vine Viorel Tanasa sau Tanase. A venit ? Acum vine meciul cu PETROLUL PLOIESTI ! LA FEL . ACEEASI POVESTE . FAPTE NU VORBE. ATI SEMNAT CU FC HERMANNSTADT SAU ASTEPTATI DUPA MECIUL CU PETROLUL ? ACELASI SPONSOR CARE SUSTINE CS UNIVERSITATEA CRAIOVA SI PETROLUL PLOIESTI. ASA SA FIE CUM SPUNETI VOI ! ALEXANDRION GROUP SA SE ALATURE ECHIPEI. Cat Mai multi SPONSORI LA ECHIPA . DOAR SA NU-I IMBETE CU APA RECE PE JUCATORI...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un cititor

Acum 1 an

Elegant! Asociere dintre sport, alcool și tineri!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

Plus asocierea tradițională deja, cu jocurile de noroc. Publicitatea la tutun a fost înlocuită cu jocurile de noroc și alcoolul!!! Autoritățile naționale, europene și mondiale se fac că nu văd.
Raspunde

Buhuihjui9gh

Acum 1 an

Suferiti de retard. Acum ca vin sponsorii faceti nazuri ca sunt producatori de alcool. Penibili sunteti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus