Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Tânărul care s-a spânzurat și a fost resuscitat de salvatorii sibieni a murit la spital, în pofida eforturilor depuse de medici

Tânărul care s-a spânzurat și a fost resuscitat de salvatorii sibieni a murit la spital, în pofida eforturilor depuse de medici

Tânărul de 24 de ani din Gura Râului, care a încercat joi dimineața să se sinucidă a murit la spital, cu tot efortul  medicilor de a-l salva. Deși salvatorii sosiți la fața locului au reușit să îl resusciteze, acesta a ajus la spital în stare foarte gravă, în comă. În cursul nopții tânărul a suferit un nou stop cardio-respirator și, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

"Pacientul a fost adus în stare foarte gravă, în comă în urma unui stop cardio-respirator resuscitat. Acesta a suferit ulterior internării un nou stop cardio-respirator și, din păcate, nu mai putut fi resuscitat, în pofida eforturilor depuse de personalul medical. Prin urmare a fost declarat decesul bărbatului", spune, pentru TS, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu. 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 2 săptămâni

la spitalul judetean sibiu medicii nu depun nici un efort...nu ne mai aburiti!!!
Raspunde

Emil

Acum 2 săptămâni

Resuscitare reușită, pacientul mort.
Raspunde

ValKer

Acum 2 săptămâni

In loc sa-i duca sapun, ei l-au salvat... sa o ia, iar de la capat.... of of.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus