Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șofer de TIR înecat pe Valea Oltului. Bărbatul avea 32 de ani și a lăsat ușa deschisă, bunurile la vedere...

Șofer de TIR înecat pe Valea Oltului. Bărbatul avea 32 de ani și a lăsat ușa deschisă, bunurile la vedere...

Trupul neînsuflețit al unui șofer de TIR a fost descoperit în week-end în râul Olt, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea.

În data de 10 septembrie membrii echipei de căutare și salvare, însoțiți de scafandrii din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitați pentru găsirea unei persoane, un bărbat de 32 de ani, dată dispărută de către un echipaj de poliție.

Autorităților le-a atras atenția faptul că un camion al persoanei în cauză a fost descoperit  parcat regulamentar, într-o parcare pe raza localității Brezoi.

Cei care au observat camionul și-au dat seama că are ușa deschisă și bunuri la vedere, însă șoferul nu a fost văzut de ore bune.

Polițiștii au cerut ajutorul specialiștilor ISU, care în urma cercetărilor au găsit indicii să bărbatul ar fi ajuns în Olt.

”După efectuarea de căutări cu ajutorul bărcii și ulterior cu ajutorul sonarului, corpul bărbatului a fost găsit la aproximativ 10 metri adâncime, în zona barajului Gura Lotrului, de pe râul Olt. Acesta a fost adus la suprafață cu ajutorul scafandrilor și predat anchetatorilor pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, au explicat oficialii ISU Vâlcea.

Important de precizat că evenimentul este cercetat și de Inspectoratul de Teritorial de Muncă, șoferul aflându-se în timpul serviciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Toți trebuie sa manance o paine alba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus