Sâmbătă, 24 septembrie, ora 19:00, la Sala Thalia va avea loc deschiderea oficială a Festivalului 25 de ore de teatru non-stop cu spectacolul „Cerere în căsătorie”, coproducție Teatrul de Artă București și Cultura-n Șură, cu actorii Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente, în regia lui Victor Olăhuţ. Producția a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cel mai bun actor (George Constantinescu), la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2016. Ediția din acest an a maratonului teatral „25 de ore de teatru non-stop”, eveniment care a rămas până astăzi unic în peisajul cultural românesc, va avea loc în acest an în perioada 24 - 25 septembrie 2022 și va fi precedată de un prolog, în perioada 16 - 17 septembrie, dedicat tinerilor autori ucraineni și urmată de un epilog, în perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2022.
Mai bine de un deceniu, organizatorii, Asociația BIS și BIS TEATRU, nu au abandonat misiunea acestui festival: promovarea artiștilor tineri, independenți și crearea unui punct de întâlnire al acestora, sub forma unui maraton unic în peisajul teatral național. An de an spațiile de joc au fost mereu pline: la miez de noapte, în toiul zilei, la ora răsăritului. Spectacolele, concertele, performance-urile s-au desfășurat atât în săli clasice, cât și în parcuri, piețe publice, grădini, biblioteci, librării, hale industriale, cartiere. Ediția a XII-a se va apleca asupra acelor companii independente care nu și-au abandonat misiunea în perioada pandemică, încăpățânându-se să existe, să găsească formule pentru a-și continua activitatea. În același timp, ediția de anul acesta va avea în centru arta teatrului ca ustensilă a acceptării, a includerii celor stigmatizați, marginalizați.
Semi-maraton de lecturi din autori ucraineni, în prologul festivalului
Prologul Festivalului 25 de ore de teatru non-stop va avea loc în acest an în perioada 16-17 septembrie 2022 și va fi integral parte a acțiunii „Worldwide Ukrainian Play Readings”, proiect internațional de amploare coordonat de John Freedman. Zece actori tineri vor lectura în perioada 16 - 17 septembrie 2022, timp de cinci ore pe zi, la Grădina BIS, texte scrise de autori ucraineni și traduse de Raluca Rădulescu, în ultimele șase luni de la începerea războiului din țara vecină. Accesul publicului la evenimentele din cadrul prologului va fi gratuit.
„Ce bucurie, să deschidem festivalul cu o super-comedie! Chiar în anul în care proiectul Cultură-n Șură a fost premiat la Gala UNITER, deschidem a XII-a ediție a Festivalului 25 de ore de teatru non-stop cu un spectacol emblematic al acestui proiect: o coproducție Teatrul de Artă București – Cultură-n Șură. Spectacolul a fost aplaudat de mii de oameni, în ultimii ani de zile, în spații neconvenționale. Iată că noi îl îmbrăcăm în haine de gală și îl prezentăm la Sala Thalia: sâmbătă, în 24 august, la ora 19:00. Ne interesează în continuare sălile pline și bucuria publicului, drept pentru care spectacolele vor fi, ca de obicei, savuroase și diverse din punct de vedere estetic; dar în același timp ne interesează cum teatrul poate realmente îmbunătăți existența celor mai puțin favorizați. În acest sens vom continua proiectul «Doar sunt», care presupune implicarea în festival a persoanelor cu dizabilități sub coordonarea psihoterapeutului Bianca Babeș. Asociația Ferentari (proiect PlayHood) va fi parte din programul maratonului cu un spectacol atelier al unui grup de adolescenți aflați în situații de risc, care vor împărți scena festivalului cu adolescenții sibieni, din trupa Fabrica de Teatru. Vom viza, de asemenea, seniorii de la cămine de vârstnici de pe raza orașului. Maratonul teatral se va desfășura în mai multe spații din orașul Sibiu, precum și în mediul online, în 24-25 septembrie 2022. «(IN)DEPENDENȚII» este spectacolul perfect pentru închiderea Festivalului 25 de ore de teatru non-stop, pentru că după 12 ediții consecutive, festivalul este lipsit de orice certitudine că va exista și anul viitor. Cât de trist! Cât de adevărat! Cât de (in)dependent!” Bogdan Sărătean, Fondator BIS Teatru
Număr limitat de abonamente VIP
Pentru ediția din acest an a Festivalului 25 de ore de teatru non-stop, a fost pus în vânzare un număr limitat de abonamente VIP. Abonamentele oferă acces la toate cele 15 spectacole din cadrul festivalului la care intrarea se face pe bază de bilet: 11 spectacole în cadrul Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” (inclusiv deschiderea oficială) și 4 spectacole în cadrul epilogului festivalului, care va avea loc în perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2022.
Ediția a XII-a a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este o acțiune cofinanțată de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
EDIȚIA A XII-A, 24 - 25 SEPTEMBRIE 2022
Sâmbătă, 24 septembrie, ora 19:00, Sala Thalia
Deschiderea oficială a festivalului
„Cerere în căsătorie”, Teatrul de Artă București
Durata aproximativă: 1h 10 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 50 lei (preț unic), 130 lei - abonament
Cerere în căsătorie (comedie)
de A.P Cehov
Coproducție Teatrul de Artă București – Cultură-n Șură
Cu: Florentina Năstase, George Constantinescu, Valentin Terente
Regia: Victor Olăhuţ
Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cel mai bun actor (George Constantinescu), la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2016
„Un lucru e cert: îți trebuie ceva curaj să faci o cerere în căsătorie. Ei bine, pețitorul nostru nu-l are. Ar vrea să se însoare, fata îi place, la o adică și cu socrul s-ar putea înțelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Și unde e o problemă, se știe, apar mai multe. Nu există moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri în căsătorie, pentru a dezgropa toate certurile, bârfele, neînțelegerile între două familii. Dar, cum dragostea învinge totul, sau, mai bine zis, cum oamenii se ceartă ca să aibă de ce să se împace, așa și tinerii noștri, până la urmă iau o pauză de la scandal.” – Victor Olăhuț.
Sâmbătă, 24 septembrie, ora 21:00, Teatrul GONG, Sala Parter
„(IN)Corect”, Reactor Cluj @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 2h
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Text și regie: Leta Popescu
Scenografia: Lucia Mărneanu
Mișcarea scenică: Mihai Mihalcea
Atmosferă sonoră: Oana Hodade
Colaj video: Doru Vatavului
Asistență de regie și pregătire muzicală: Dominik M. Iabloncic
Cu: Alexandra Caras / Sânziana Tarța, Cătălin Filip, Oana Mardare, Alina Mișoc, Emõke Pál,
Paul Sebastian Popa, Lucian Teodor Rus, Doru Taloș
Vârsta: 14+
Data premierei: 14 februarie 2020
Când membrii unei familii au vieți complet diferite, granița dintre ce e corect și ce e incorect este foarte fină. Seamănă cu locul în care Dunărea se revarsă în Marea Neagră. E un loc incert, tulbure, așa cum devin în miezul nopții mințile rudelor aflate într-o vacanță în Deltă. Spectacolul „(In)corect” jonglează cu planul fanteziilor și al dorințelor a două generații diferite.
Reluarea amintirilor comune pare să fie drumul spre a fi împreună. Și dacă nu ne aducem aminte același lucru? Umor, luciditate, apoi un plus de umor. Spectacolul perfect pentru deschiderea nopții teatrale din cadrul celei de-a XII-a ediții a festivalului 25 de ORE DE TEATRU NON-STOP.
Spectacol produs în cadrul programului cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Sâmbătă, 24 septembrie, ora 23:30, Biblioteca ASTRA, Sala festivă
Beat Bukowski @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 1h 30 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
BEAT BUKOWSKI, un performance marca BIS Teatru, în limba engleză
Versuri: Charles Bukowski
Muzică originală: Charlie Fălămaș
Cu: Charlie Fălămaș, Crocodile Paradox, Matli MC
Omul orchestră Charlie Fălămaș ne propune o călătorie în măduva poemelor lui Charles Bukowski. Versurile poetului, nuvelistului și romancierului american de origine germană se topesc pe acordurile muzicii originale semnate de Charlie Fălămaș. O multitudine de instrumente (chitară, loop-station, trompetă) se multiplică la infinit legate de vocea lui Claudiu Fălămaș și de poemele bukowskiene, care pendulează între carnal și metafizic.
Varianta 2022 a performance-ului, vine cu plusvaloare la capitolul complexitate sonoră, prin participarea live a lui Crocodile Paradox (chitară & efecte) și a lui Matli MC (chitară bass), totul în ambianța magică a sălii de spectacole din corpul vechi, încărcat de istorie, al Bibliotecii Astra.
Duminică, 25 septembrie, ora 00:00 - Atrium Cafe
GOL - o comedie excepțională cu Șerban Borda (ArtX) @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 1h 10 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Revin nopțile teatrale în buricul Sibiului, lângă Podul Minciunilor, în minunatul Atrium Cafe. Șerban Borda propune un show magic, care îmbină elementele de stand-up cu iluzia teatrală. Rezultatul e un hohot perpetuu de râs însoțit de uimire. Propunem, așadar, în premieră pentru Sibiu, un soi de spectacol nemaivăzut care te va binedispune, fermecându-te în același timp. Show-ul „GOL” propune interacțiunea cu publicul într-un mix de magie și comedie. Dacă nu se râde, atunci e magie … și ca totul să fie mai condimentat, totul începe cu un pariu: dacă ceva nu iese bine, ajungem la…GOL! Un stand-up magic cu Șerban Borda, perfect pentru miezul de noapte în miezul orașului vechi.
Duminică, 25 septembrie, ora 01:30 - Atrium Cafe
Doi moldoveni în Ardeal @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu (un show comunitar marca BIS TEATRU)
Durata aproximativă: 1h 10 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
„Doi moldoveni în Ardeal”
Un show comunitar marca BIS Teatru cu Dumitru Stegărescu & Cristian Lupașcu.
Texte scrise de Dumitru Stegărescu & Cristian Lupașcu.
Muzică live însuflețită de Cristian Lupașcu.
Texte aranjate, ciopârțite, re-aranjate, încă-o-dată-ciopârțite, îmbinate, șlefuite, polifonate și topite de Bogdan Sărătean.
DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL îmbină umorul și sarcasmul, cu nostalgia și cu melancolia de peste Prut.
Care Prut? Care granițe? Of, ce vremuri să vorbim despre granițe! DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL îmbină confesiunea cu iz autobiografic cu umorul brut, plonjând lingvistic în miezul și în diferențele unei limbi grăite, care ne ține închegați, zice-se, de ceva sute de ani. DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL este un show cu umor, cu multă muzică live, cu săgeți ascuțite și îndulcite îndreptate către specia aceea de băștinași pricepuți într-ale pământului plat și într-ale purității raselor.
Show-ul nocturn perfect pentru atmosfera festivalului 25 de ore de teatru non-stop.
Duminică, 25 septembrie, ora 3:00, Grădina BIS
NOCTURNALIA cu Matli MC
Durata aproximativă: 3h
INTRAREA LIBERĂ
Matli MC (Dan Țilea) este performer, DJ și compozitor de muzică electronică. În ultimul deceniu a activat în huburi undergound de artă alternativă din Berlin, Paris și Amsterdam. Artistul va gestiona trei ore de entertainment nocturn în care vor fi incluse instalații audio-vizuale, silent music și teatru radiofonic, totul în jurul unui foc de tabără. Ceaiul fierbinte e din partea casei.
Duminică, 25 septembrie, ora 6:00, ONLINE, pe canalul de YouTube BIS Teatru
„Născut în România”, BIS Teatru (un poem audio-vizual)
Durata aproximativă: 1h 10 min
Disponibil online timp de 24 de ore
ACCES GRATUIT
Duminică, 25 septembrie, ora 7:00, ONLINE, pe canalul de YouTube BIS Teatru
„Izolart” - Poeme din anul pandemic 2020
Durata aproximativă: 2h
ACCES GRATUIT
Duminică, 25 septembrie, ora 09:00, Grădina BIS
„Poezie la micul dejun” cu participarea actorului Alin State, a PlayHood București (Asociația Ferentari) și Fabrica de Teatru Sibiu
Durata aproximativă: 1h
ACCES GRATUIT
Duminică, 25 septembrie, ora 10:00, Grădina BIS
PAM PAM, Teatrul de Artă București @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 1h
ACCES GRATUIT DOAR seniorilor de la Căminul de vârstnici de pe strada Moldoveanu
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Regie: Bogdan Hușanu
Distribuție: George Constantinescu
Spectacolul PAM-PAM este un one man show spumos, realizat după pamfletele lui Constantin Tănase, o comedie antrenantă, scrisă acum 80 de ani despre România de-atunci și de-acum, surprinzator, aceeași… Spectacolul este un veritabil stand-up comedy despre societatea de astăzi.
Spectacolul PAM-PAM a fost în programul festivalului nostru an de an, începând cu prima ediție. Fabulosul actor George Constantinescu a întinerit văzând cu ochii de-a lungul deceniului care s-a scurs.
Duminică, 25 septembrie, ora 11:30, Biblioteca ASTRA, corpul nou
„Doar sunt”, coordonator Bianca Babeș
Workshop de teatru comunitar
Durata aproximativă: 1h
INTRAREA LIBERĂ
Duminică, 25 septembrie, ora 13:00, Grădina BIS
„Teatrul Gol”, de David Roth, Fabrica de Teatru Sibiu @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 1h
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE - 20 lei întreg / 10 lei redus pentru elevi si studenti
„Teatrul gol” un scenariu original de David Roth
Distribuție: Iris Pătru, Alexandra Marian, Alexia Muntean, Maria Tacacsi, Teodora Baca
Minunații adolescenți de la Fabrica de Teatru, sunt, pentru al doilea an la rând parte din Festivalul “25 de ore de teatru non-stop”.
O trupă de teatru este de cele mai multe ori unită ca o familie. La o școală din provincie, fetele dintr-o trupă de teatru, care visează la scenele Bucureștiului primesc o astfel de oportunitate de la profesoara lor - un rol într-un mare spectacol în capitală. Adevaruri și dureri ascunse ies la suprafață între ele, în competiția lor de a cuceri audiția și de a-și impresiona profesoara. Un scenariu scris de un tânăr de 22 de ani, cu un talent surprinzător.
Duminică, 25 septembrie, ora 14:30, Grădina BIS
„Ce mai e prin capul meu”, Fabrica de Teatru Sibiu @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 1h
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE - 20 lei întreg / 10 lei redus pentru elevi si studenti
„Ce mai e prin capul meu?” un scenariu original Fabrica de Teatru
Distribuție: Jo Darius Stoica, Alexandra Dejugan, Timeea Tatu, Cătălin Luntrașu, Iulia Solomon, Raul Frățilă, Sara Mercan, Lara Mihai, Diana Tănăsescu, Dante Oprișanu, Rareș Băloi, Edi Popovici, Alexia Olar, Alexandru Trifa, Mara Pătru, Alex Samoilă
Minunații adolescenți de la Fabrica de Teatru, sunt, pentru al doilea an la rând parte din Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”. Psihologul - un om în care ne punem încrederea să rezolve orice problemă: de la fobii la supărari sau traume de care nici măcar noi nu știm. Dar ce poate face un psiholog în fața a 14 clienți mai...neobișnuiți? Poate să asculte, să ia notițe și să încerce să ordoneze un sens în diferitele povestiri aruncate spre acesta. Un spectacol jucăuș, un exercițiu de creativitate al adolescenților sibieni, coordonat de actrița Laura Luca.
Duminică, 25 septembrie, ora 16:00, Grădina BIS
„Moara cu noroi”, PlayHood București (Asociația Ferentari) @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durata aproximativă: 35 minute
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE - 20 lei întreg / 10 lei redus pentru elevi si studenti
Text și regie: Ionuț Oprea
Distribuție: Petrișor Barbu, Alex Cristea, Ștefania Iordache, Vlad Roșianu, Alexia Șerban, Anca Văleanu
Ședința publică din incinta primăriei localității Susenii de Jos ia o turnură neașteptată. Primarul comunei împreună cu soția, propun cetățenilor implementarea unui proiect european ambițios care promite să schimbe spectaculos calitatea vieții din Susenii de Jos. Politică, ecologie și viața satului românesc, într-o pastilă teatrală de 30 de minute în care personajele întreabă multe, dar află puține. Un dialog surd între autorități și cetățeni și multă viziune izvorâtă din filonul nesfârșit de înțelepciune mioritică.
Duminică, 25 septembrie, ora 17:00, Grădina BIS
„Anaz și dragonul” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu (BIS Teatru)
Durata aproximativă: 40 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 20 lei (preț unic)
ANAZ ȘI DRAGONUL
un spectacol BIS Teatru.
după o poveste de Bianca Babeș
cu: Mayatita Das și Diana Cătănescu
cu participarea fetiței Sonia Leia în rolul Zânei Spiriduș.
Costume: Alexandra Budianu
Aripi de zână: Beia Voicu
Muzică originală: Charlie Fălămaș
Sound design & aranjament muzical: Dan Țilea (Matli MC)
Sound & mix live: Andy Boncea
Coregrafie: Alin State
Scenariu și așezare în scenă: Bogdan Sărătean
Cu norișori de dragoste în memoria Alexandrei Constantin
Un spectacol pentru toate vârstele. O poveste pentru toate vârstele, despre dragonul bubos și urâcios din
noi, care se metamorfozează în urma întâlnirii cu o zână posibilă.
Cu muzică, da. Cu umor, da. Cu spirite, cu dragoni, cu zâne, cu multă culoare, da.
Un spectacol despre puterea de a visa, de a zbura, de a fi împreună, de a iubi.
O poveste pentru adolescenții din noi, o tresărire, o adiere.
Un drum inițiatic al maturizării, o împărtășire a singurătății.
O poveste despre iubire, și cam atât. Dar e suficient, nu?
Duminică, 25 septembrie, ora 19:00, Teatrul GONG, Sala Parter
„(IN)DEPENDENȚII” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu
Durată: 1h 20 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare, 20 lei (bilet redus pentru elevi și studenți)
(IN)DEPENDENȚII sau Homo sapiens non urinat in ventum
Un eseu performativ de Catinca Drăgănescu
cu: Mihaela Rădescu, Florina Gleznea, Andrei Raicu
Muzică și sound design: Andrei Raicu
Orchestrație vocală: Andrei Dinescu
Light design: Alexandros Raptis
Suport tehnic: Alexandru Medveghi
Grafică: Maria Drăghici
Că i se spune teatru independent sau privat, alternativ sau underground, că se numesc artiști sau lucrători culturali sau artiști-producători, ceea ce unește toate aceste experiențe este că ȋn centrul lor se află niște oameni care se ambiționează să creadă, să facă, să pună ȋn mișcare. Spectacolul este despre ei. Spectacolul este un eseu performativ tragi-comic, onest și pe alocuri ireverențios: un fel de portret al artistului ȋn mizerie, care se pune pe sine și motivațiile sale ȋn discuției, ȋn aceeași măsură ȋn care chestionează și sistemul ȋn care e constrâns să activeze. La inițiativa Idea77, trei spații independente din București: unteatru, Centrul de Teatru Educațional Replika și Teatrul LUNI de la Green Hours, reprezentative pentru sectorul performativ local și foarte diferite ca viziune și mod de funcționare, au pus ȋmpreună oameni și resurse pentru a realiza un spectacol despre condiția lucrătorului cultural independent din România. Ca urmare a unei explorări intime a poveștilor care au ȋnsoțit geneza acestor organizații, a oamenilor din spatele și din fața lor, și a provocărilor și problematicilor cu care se confruntă spațiile independente ȋn prezent, a rezultat un eseu performativ, un fel de portret al artistului ȋn mizerie, care se pune pe sine și motivațiile sale ȋn discuției, ȋn aceeași măsură ȋn care chestionează și sistemul ȋn care e constrâns să activeze.
„E un exercițiu de sinceritate despre cum se simte independența sau freelancingul sau statutul de liber profesionist ȋn cultură. Sper să ridice ȋntrebări, sper să deschidă discuții.” spune Catinca Drăgănescu, regizoare. Ea adaugă: „Am făcut proiectul ăsta pentru că nu mai puteam să nu vorbesc despre ceva ce ȋmi ocupă foarte mult spațiu mental. Ceea ce am ales să punem pe scenă este produsul discuțiilor noastre, experiențelor noastre, istoriilor noastre combinate, un proiect autoreflexiv ȋn care ne explorăm condiția de artiști sau lucrători culturali independenți, și râdem de ea, și ne enervăm, ca să nu plângem, ca să nu ne plângem, ca să facem ceva cu toată furia acumulată ȋnăuntru ȋnainte să ne blazăm, sau ca să nu ne blazăm, sau ca să nu devenim cinici și ca să nu ne lăsăm pradă inerției.”
„Cu mult umor provenind din inteligență autoironie și cu muzică pentru toate gusturile, (In)dependenții sau Homo sapiens non urinatum in ventum este un exemplu de discurs performativ contemporan tratând un subiect de interes public spre satisfacția unui public transgenerațional, folosind resurse minime și creativitate maximă.” - Cristina Modreanu, scena.ro
EPILOGUL Festivalului 25 de ore de teatru non-stop
EDIȚIA A XII-A
Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 19:00, ONLINE, pe canalul de YouTube BIS Teatru
„Născut în România”, (un poem audio-vizual)
Durata aproximativă: 1h 10 min
Disponibil online timp de 5 de ore
ACCES GRATUIT
Joi, 29 septembrie 2022, ora 19:00, Grădina Bis
Mutat de la noi
Durata aproximtivă: 1h
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.
Script & concept: Bogdan Sărătean
Scenografie/ instalații: Alexandra Budianu
Muzică originală: Charlie Fălămaș
Video: Alexandru Radu
Performeri: Shama Leah, Charlie Fălămaș, Bogdan Constantin, Viky Olar.
tehnic: Alex Ciubăr, Andy Boncea
„MUTAT DE LA NOI – work in progress” este un spectacol-instalație pe tema migrației, care îmbină artele performative cu cele vizuale.
Vineri, 30 septembrie 2022, ora 18:00, Grădina Bis
Artă (o comedie post-modernă)
Durata aproximativă: 1h 10 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.
Cu: Ștefana Geleriu, Laura Luca și Andrada Grosu
Ce ai face dacă într-o zi oarecare prietena ta cea mai bună ar achiziționa un tablou al cărui cost depășește toți banii pe care tu îi poți câștiga într-un an de zile? Și cum ai reacționa dacă tabloul ar fi unul alb, cu niscaiva linii albe? Limitele tale de a înțelege arta post-modernă și deconstructivistă se vor identifica oare cu limitele unei prietenii perfecte?
Sâmbătă, 1 octombrie 2022, ora 18:00, Grădina Bis
Matli Show - un stand up tragedy muzical & metafizic
Durata aproximativă: 1h 10 min
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.
Prim zi de octombrie se cere a fi întâmpinată la Grădina Bis pe acordurile muzicii inventate, culese, aranjate și însuflețite de Matli MC (Dan Țilea). Solistul “Dance Trauma” care a mângâiat adolescența multor rebeli cu hit-ul “E-uri”, inventatorul song-ului “Tai Tot” al trupei Lipicioșii, performerul Teatrului Liber Imago din Cluj se reinventează în crepusculul primei zile de octombrie într-un show muzical unic și irepetabil.
Duminică, 2 octombrie 2022, ora 18:00, Grădina Bis
Edith Piaf (one-woman show), Teatrul Godot București
Durata aproximativă: 1h
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare
Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.
Cu Denise Ababei
Spectacolul, un tribut adus idolului francez Edith Piaf, surprinde momente din biografia îndrăgitei cântărețe, iar publicul său este delectat de șansonetele interpretate live de actrița Denise Ababei.
Ediția a XII-a a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este o acțiune cofinanțată de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Vizualizari: 1100
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Popa
Acum 2 ore
Un oarecare
Acum 2 ore
Trubadur
Acum 3 ore
T.
Acum 3 ore
Noboby