Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Cea mai vârstnică localnică din Sadu a împlinit 100 de ani și a primit titlul de cetățean de onoare al comunei. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi”

Cea mai vârstnică localnică din Sadu a împlinit 100 de ani și a primit titlul de cetățean de onoare al comunei. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi”

Comuna Sadu a avut motiv de sărbătoare la finalul săptămânii trecute, atunci când Maria Pușcaș, locuitoare a comunei Sadu, a împlinit 100 de primăveri. Cu această ocazie, primarul din Sadu, Valentin Ivan, i-a acordat acesteia titlul de cetățean de onoare al comunei. 

Plăcut surprinsă, dar și emoționată, Maria Pușcaș a fost bucuroasă să primească vizita și a spus că este recunoscătoare pentru fiecare zi din viața sa.

„Eu nu mi-am dorit să ajung la 100 de ani, dar dacă Bunul Dumnezeu a rânduit să mă bucur de o viață așa lungă, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi. Vă doresc tuturor să aveți viață lungă cu binecuvântări!”, a spus aceasta.

„Un tezaur uman viu, o legendă plină de amintiri si împărtășirea unei credințe desăvârșite, am găsit astăzi acasă la doamna Maria PUȘCAȘ la aniversarea unui secol de viața! Dumnezeu să vă dea putere si răbdare! La mulți și binecuvântați ani!”, a scris Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Comuna Sadu/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus