Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Timişoara, acuzat că primea mită de la pacienţi

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Timişoara, acuzat că primea mită de la pacienţi

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul ofiţerilor DGA Bucureşti şi cei ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, au organizat, luni, un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracţiuni de corupţie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Potrivit unor surse judiciare, acest flagrant l-a vizat pe şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă, prof dr Marian Gaşpar.

În prezent se desfăşoară percheziţii, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată, precizează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş remis Agerpres.

Medicul Marian Gaşpar este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, el aflându-se la conducerea Secţiei de Chirurgie Cardiacă de aproape 20 de ani. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Romanului poti sa-i dai bani cinstiti cu sacul, daca nu fura sau ia spaga inseamna ca degeaba traieste.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

care-i noutatea? ce e senzational? TOTI stau cu mana intinsa!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus