Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Flash mob în parcul Sub Arini. Liceenii de la Fridays for Future vor piste de biciclete, panouri solare și trenuri moderne

Flash mob în parcul Sub Arini. Liceenii de la Fridays for Future vor piste de biciclete, panouri solare și trenuri moderne

Liceenii de la Fridays for Future Sibiu au organizat weekend-ul trecut un flash mob în parcul Sub Arini. Aceștia au vrut să atragă atenția cu privire la subiecte precum construirea pistelor de biciclete, folosirea panourilor solare și poluarea.

Liceeni s-au strâns în parcul Sub Arini cu pancarte pe care scria „Vrem lege: fiecare drum nou să aibă pistă de biciclete” sau „Renunțare treptată la mașinile vechi, fără norme de poluare” și s-au așezat cu toții în așa fel încât să formeze un semn al întrebării.

„Prin acest Flash mob, ținut sâmbătă în parcul Sub Arini, am sperat ca patru idei să capete vizibilitate: 1. Vrem ca drumurile nou construite să aibă prin lege spațiu verde și pistă de biciclete. 2. Avem fonduri europene, vrem modernizarea trenurilor. 3. Vrem panouri solare, cea mai profitabilă sursă de energie conform WEF, pe toate blocurile dacă tot e criză energetică. 4. Vrem renunțarea treptată la mașini vechi și poluante, și mai ales să nu se mai înmatriculeze anual mașini cu standarde de poluare interzise de ani buni în alte țări UE. Nu e nimic imposibil în asta, trebuie doar să ne implicăm”, au transmis reprezentanții Fridays for Future Sibiu.

Citește și: FOTO Protest în Piața Mare pe tema crizei climatice al celor de la Fridays For Future Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Muresan

Acum 1 an

Da' flori de plastic nu vor?! Sau un par in ... sa le tina nadragii?!
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Le-am pregātit niste ani de muncā intensā, 13-14 ore pe zi cu sâmbete si poate chiar duminici, doar pentru supravieturire, pentru a avea ce pune pe masā. Fārā distractii si cu net rationalizat cā e energia scumpā. Multā agriculturā, dupā serviciu, prasilā manualā, udat, discuit, tot tacamu', adicā exact ce le place lor, naturā si stare de bine. Stati linistiti, nu vā panicati copii, când ajungeti la 50 de ani cā mine, or sā vinā altii sā VĀ CEARĀ VOUĀ sā le faceti viata usoarā.! Hip hip hooray!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus