Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Marquardt construiește o nouă fabrică la Sibiu: Va avea aproape 7.000 de metri pătrați și 200 de angajați noi

Marquardt construiește o nouă fabrică la Sibiu: Va avea aproape 7.000 de metri pătrați și 200 de angajați noi

Compania germană Marquardt anunță construcția unei noi fabrici la Sibiu, în Zona Industrială, pentru o gamă de producție nouă.

Noua fabrică va adăposti capacități de producție, birouri administrative, laboratoare și birouri de cercetare.

Oficialii companiei spun că pe lângă proiectele din domeniile Human-Machine Interface și Power & Energy Systems recent câștigate din partea unor producători de automobile renumiți, filiala sibiană a Marquardt își va îmbogăți portofoliul de produse și cu noi proiecte pentru unitatea operațională Mechatronic Devices.

“Pentru dezvoltarea noii game Mechatronic Devices, Marquardt Sibiu își va extinde capacitățile de lucru prin extinderea fabricii MSR2. Este practic o nouă fabrică formată din mai multe module noi, care se vor adăuga la cădirea existentă”, a declarat Mourad Halilou, manager general al companiei Marquardt Sibiu.

noua fabrica marquardt sibiu

Așa va arăta noua fabrică Marquardt Sibiu

Noua fabrică Marquardt va fi construită pe terenul companiei aflat în str. Turda. Lucrările sunt planificate să se încheie în decembrie 2023.

Faza de concepție și planificarea dotărilor tehnice au fost finalizate iar noua construcție a intrat deja în lucru. Aceasta va avea în jur de 6.825 mp, din care 4.900 mp pentru producție, iar 1.925 mp spații administrative, birouri și laboratoare.

În noua fabrică MSR2 urmează să lucreze în jur de 200 de noi angajați.

santier marquardt fabrica sibiu

Lucrările au început în septembrie

Citește și: Marquardt angajează operatori

Managerul general al Marquardt Sibiu: “Războiul din Ucraina este o realitate șocantă”. Compania a făcut o donație prin intermediul Crucii Roșii

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adrian

Acum 2 luni

Iara vin aia stim noi care, iara sufoca orasu asta....asta se intampla cand nu au de nici unele pe la ei pe acolo trebuie sa ii suportam. noi..
Raspunde

Dragos

Acum 2 luni

Deci ne vom imbogati cu încă 200 de olteni…
Raspunde

Dabija

Acum 2 luni

acolo e inflatia
Raspunde

Sparrow

Acum 2 luni

Eu sunt mai liberal in gândire, dar, dacā ar veni 200 de ucrainieni sau kurzi, sau pakistanezi, sau....unguri, nu tot asa s-ar aglomera treabā? Intreb sincer ingrijorat cā, in pofida mult aclamatei egalitāti democratice uitām cā oltenii sunt români de-ai nostri, si uitām revolta care ne cuprinde când auzim cā in Germania, Anglia, Franta sau unde mai sunt aciuati românii ei sunt discriminati, tratati urât, batjocoriti. Atunci nu mai conteazā cā sunt olteni sau moldoveni sau mitici ( orice ar insemna asta). Atunci mugim cā sunt EGALI cu ceilalti. Vedeti voi dragi sibieni, a fi sibian nu e o virtute prin simplul fapt al nasterii aici. Si, nu sunt oltean, sunt rus. Eh, e muult mai avuabil sā fii rus putinist decât oltean in Sibiu.....
Raspunde

Rob

Acum 2 luni

mitic, mitică - adjectiv 1. Care aparține unui mit, referitor la mit. sinonime: fabulos fantastic legendar etimologie: limba franceză mythique
Raspunde

Adrian

Acum 2 luni

Sparrow I-ai la tine in Rusia pe toti pentru ca noi nu ii vrem in Sibiu...

Raspunde

Dabija

Acum 2 luni

acolo e inflatia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus