Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

S-a trezit după 2 luni de comă femeia accidentată grav la Lidl Șelimbăr

S-a trezit după 2 luni de comă femeia accidentată grav la Lidl Șelimbăr

Femeia în vârstă de 47 ani rănită în accidentul de la sfârșitul lunii iulie, de la semaforul din Șelimbăr de lângă Lidl, s-a trezit din comă după aproximativ două luni. Starea ei este stabilă, dar traumatismele sunt severe, iar situația ei este, în continuare, considerată a fi gravă.

Citește și: Femeie rănită grav după ce a fost lovită de autocar, pe trecerea de la semaforul Lidl Șelimbăr

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu transmit faptul că femeia lovită de un autocar pe trecerea de pietoni din Șelimbăr, de lângă magazinul Lidl, s-a trezit din comă după aproximativ două luni.

„Pacienta este stabilă, trează, dar prezintă sechele semnificative după traumatismul cerebral sever. Este în continuare internată în ATI”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Decebal Todăriță purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Citește și: „Femeia rănită grav pe trecerea de pietoni de la Lidl Șelimbăr este de 54 de zile în comă”

Veștile bune sunt că, în momentul de față nu mai este intubată și a deschis ochii. Starea ei însă este gravă, în continuare, din cauza sechelelor puternice suferite în urma leziunilor.

Vă reamintim că în după-amiaza zilei de 28 iulie o femeie a fost rănită grav după ce a fost lovită de un autocar, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni semaforizată din fața supermarketului Lidl Șelimbăr. Potrivit martorilor, semaforul din această zonă nu mai funcționa de câteva săptămâni. Femeia  a fost transportată la UPU Sibiu inconștientă și intubată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Mihai

Acum 1 an

Semaforul ala are foarte mute defectiuni reprezinta un pericol pentru Selimbar, iar edilii arunca pisica si se concentreaza pe dezvoltare haotica!
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Chiar daca acea intersectie unde se aduna intr un punct atatea masini,unde rabdarea iti este pusa la incercare,daca semaforul nu merge,respecti indicatorul,mai ales cand il vezi ca e pe avarie,sporesti atentia,iar dintr un autocar ai ceva mai multa vizibilitate,ca...si da,lipsa coerentei pietonilor e un adevar,cand sunt mastodonti mari,de preferat sa ii lasi sa treaca,daca vezi ca nu schiteaza nici o urma se redus viteza,insa chiar si asa,soferii de azi,in afara de a intra la rupere,mai ales in zona lipsita si de dirijare,mai multe nu pricep,deci lasati sa treaca si asigurat foarte atent,ca masina nu e piciorul sa opreasca prompt.
Raspunde

@@@

Acum 1 an

Si soferul este vinovat. Tocmai iesise din sensul giratoriu, cum de avea o viteza atat de mare?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus