Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Transgaz: Exploziile de pe Nord Strea 1 și 2 nu afectează România. ”Sunt volume suficiente pentru a trece iarna ”

Transgaz: Exploziile de pe Nord Strea 1 și 2 nu afectează România. ”Sunt volume suficiente pentru a trece iarna ”

„Explozia de pe Nord Stream 1 și Nord Stream 2 nu au nicio relevanță în ceea ce privește aprovizionarea cu Gaze din import a României, ", a declarat Ion Sterian, director general S.N.T.G.N. Transgaz S.A, în cadrul conferinţei Rezerve de energie pentru iarnă şi resurse de independenţă energetică, informează Hotnews.ro.

”Noi, la Transgaz, ne-am luat toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea în funcționare a sistemului național de transport, a mai precizat Sterian.

Potrivit acestuia, compania se află la sfârșitul reviziilor mentenanței, urmând ca la 1 noiembrie, Transgaz să aibă toate lucrările de mentenanță finalizate și să nu mai fi necesare întreruperi pentru anumite activități de mentenanță pe perioada iernii.

”Față de aceeași dată a anului trecut, România are cu 375 de milioane de metri cubi de gaze mai multe înmagazinate. „Practic, astăzi avem înmagazinate 2,6 miliarde de metri cubi de gaze, care sunt volume suficiente pentru a trece iarna comparativ cu anii precedenți", a declarat Sterian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus