Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Borsetă cu câteva mii de euro, pierdută pe Transfăgărașan de o motociclistă din Israel. A avut noroc cu salvamontiștii

Borsetă cu câteva mii de euro, pierdută pe Transfăgărașan de o motociclistă din Israel. A avut noroc cu salvamontiștii

O borsetă cu câteva mii de euro și acte a fost pierdută de o motociclistă din Israel pe Transfăgărașan. Din fericire pentru acesta, geanta a căzut de pe motocicletă chiar în fața bazei Salvamont Argeș.

Salvamontiștii au reușit să o contacteze pe femeie când aceasta ajunsese deja la Bâlea Cascadă.

Întreaga întâmplare este povestită pe pagina de facebook Salvamont Argeș:

"Felicitări Silviu Dina, Julien Berquez și Robert Năstase!
Colegii noștri au observat ca unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel "ceva" era o borseta cu cateva mii de euro si cu toate actele personale ale unei... motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel!  
Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș.
Din fericire, doamna care este cetățean israelian, a aflat ca a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu colegii noștri...
Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc... borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș... "

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Minune la romani....
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Doamna a avut noroc cu camerele video.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus