Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Surse: Guvernul va mări pensiile și salariul minim de la 1 ianuarie

Surse: Guvernul va mări pensiile și salariul minim de la 1 ianuarie

Guvernul discută variante de majorare a pensiilor și a salariului minim de la 1 ianuarie 2023, cifrele urmând sa fie incluse în legea bugetului de stat, susțin surse guvernamentale citate de Digi24.

Potrivit sursei citate, pensiile vor crește cu maximum 11%, iar salariul minim va fi majorat la 3.000 de lei. Subiectul creșterii pensiilor și salariului minim a provocat un scandal în coaliție, după ce ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat un pachet de măsuri sociale ale PSD, inclusiv majorarea salariului minim brut la 3.000 de lei și creșterea pensiei minime cu 10%, la 1.100 de lei. Liberalii au criticat declarațiile ministrului, pentru că nu au fost discutate în coaliție înainte ca propunerile PSD să fie făcute publice.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Care mai prind Anul Nou.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus