Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Europarlamentar german: Am fost de multe ori în România, este Wild West-ul Europei. Nu avem nevoie de România nici în UE, nici în Schengen

Europarlamentar german: Am fost de multe ori în România, este Wild West-ul Europei. Nu avem nevoie de România nici în UE, nici în Schengen

Eurodeputatul german Guido Reil a luat cuvântul în cadrul discuțiilor din Parlamentul European pe tema intrării României și Bulgariei în Schengen, atacând dur țara noastră.

Politicianul din grupul Identitate şi Democraţie a precizat că cele două state nu trebuie să fie acceptate în Schengen şi că aderarea lor la UE a fost o greşeală.

''În ultimul an am fost de multe ori în România şi vreau să fiu prietenos când spun că România este Wild West-ul Europei. În Ucraina am văzut o infrastructură mult mai bună decât în România. Nu avem nevoie de România şi de Bulgaria nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen'', a afirmat Reil.

”Cum de nu a fost nimeni atent când o astfel de țară a intrat în UE?”, a mai precizat Guido Reil.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

Gigi

Acum 1 an

Au si germanii auristii lor cu IQ si viziune de peluză.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

In Romania e mai rau decat in Vestul Salbatic. Iohannis, Orban, Vela, Stan Gheorghe, Lazar, Licu, Scutea, Mateescu, Iamandi, Berechet, etc, sunt marturii indubitabile.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 1 an

Mi se pare absolut corect ce grāieste omu'āsta. Stop! Inainte de a mugi de indignare si grabnic -otrāvite replici argumentate demagogic, sā nu uitām cā NOI ROMÂNII NE HULIM TARA SI NEAMUL NE CATALOGĀM PE NOI INSINE CA NISTE RATATI, HOTI, NEPATRIOTI, DUSMANI, FUGIM SI INDEMNAM SI PE ALTII SĀ FUGĀ DIN TARA ASTA DE C***T dar bubuim de ipocrizii si false sentimente rānite când un strāin indrāzneste sā spunā EXACT ACELEASI lucruri despre noi si tara noastrā. Da, omu'āsta a reiterat de fapt ce noi toti stim. Bravo neamtule!
Raspunde

No Name

Acum 1 an

Ce-ai facut Sparrow? Imediat te face Aci Dutu putinist, sosoc si pro rus! Daca nici nu conduci masina electrica te mai face si haurist cu diploma!
Raspunde

Jack

Acum 1 an

Pai mai draga Sparrow...spatiul Schengen, spre stiinta ta, nu are nimic de-a face cu ce balangani tu mai sus. Spatiul Schengen este un spatiu in care trebuie sa indeplinesti niste conditii tehnice ca sa aderi, conditii indeplinite de Romanbia de 11 ani, inca de atunci cand ni s-au cerut miliarde de euro sa cheltuim pe aparatura speciala pt controlul frontierelor, aparatura furnizata surpriza chiar de tara nataraului ce isi grohia discursul in Parlamentul European. Pai in slugarnicia ta de autoconsiderat cetatean european inferior, crezi ca in Germania nu este coruptie, ca nu sunt pile, ca nu se fura, ca nu se da spaga? In Olanda ce sa mai vorbim droguri si prostitutie ca politica de stat, spaga NN idem... in Italia? Vai de capul mei, in Italia e patria mafiei si a coruptiei. Franta? Despre ce vorbim? Dar tu sluga vesnica, canti pe partitura pusa la dispozitie de gloabe ca asta de vorbea. Nu ne fac un favor ca ne primesc in Schengen...ESTE DREPTUL NOSTRU DE CETATENI EUROPENI asa cu spunea tot ieri si Rares Bogdan, care a avut un discurs ce mi-a mers la inima!!!!
Raspunde

Luminita

Acum 1 an

ce vorbeste unul de la partidul AFD nu are nici un fel de importanta. ca si vasilica triff
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un sibian

Acum 1 an

CATEGORIC are dreptate!!! multa inconstienta din partea UE sa bage RO si BG in Schengen
Raspunde

Dionisie Bijbocescu

Acum 1 an

Mie mi-a placut replica dura data de presedintele nostru, Klaus, icoana noastra a sibienilor! L-a pus cu botul pe labe pe acest nesimtit si ne-a facut mandri inca o data!
Raspunde

Bijbogi Dinescu

Acum 1 an

Mărețul conducător, s**** unora cu c○@{€. Dulapul fără personalitate. Suntem mândri de vomitam!

Raspunde

IoRo68

Acum 1 an

Hmmm...și ce dacă?
Raspunde

O nulitate

Acum 1 an

Individul asta vorbeste de coruptie? Pai el este unul dintre membrii AFD care au fost acuzati in Germania in 2018 de frauda prin nedeclararea a 132000 euro documentata de procurori, din donatii pentru campania electorala. Asta vorbeste de coruptie? Cautati informatii despre el si ve-ti vedea cam ce specimen este.
Raspunde

Gabi

Acum 1 an

In primul rand in discursive nu vorbeste de infrastructura !ascultati pe you tube
Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 1 an

In 1945 SUA, Anglia si Rusia trebuiau sa stearga Jermania ca stat si astazi domnul Guido nu mai vorbea de Wild Vest.
Raspunde

Stefan Gheorghe

Acum 1 an

Este frustrat de anumite defecte pe care le are , sau este plătit de cineva să fie contra . Probabil că va primi și un bonus prin Dubai , că și alții . Se știu ei.
Raspunde

Muresan

Acum 1 an

Hmmm... Vestul Salbatic, nu avem ce cauta in UE, nici in Schengen... Dar daca v-am da cratis ceea ce doriti, cum am mai dat si altora, s-ar schimba situatia? Mai trimiteti adolescenti la reeducare in familii din Romania?! Pt. asta suntem buni ? Da, suntem buni sa primim toate rebuturile voastre si apoi sa ne umiliti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus