Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Napolitane cu salmonella în Lidl: toate loturile unui produs din Bosnia, retrase din magazine

Napolitane cu salmonella în Lidl: toate loturile unui produs din Bosnia, retrase din magazine

Lidl anunță că împreună cu producătorul produsului „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ retrage toate pachetele din vânzare și îi roagă pe cei care le-au cumpărat să nu le consume.

Într-o informare postată de rețeaua Lidl prin intermediul ANSVSA se menționează că producătorul bosniac Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul amintit, indiferent de termenele de valabilitate și toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium, transmit autoritățile.

„Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare.  Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, anunță Lidl.

Administrația rețelei precizează că această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ și că alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl România și producătorul Pak Rampart d.o.o. îşi cer scuze pentru neplăceri. Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toata reteaua de magazine Lidl.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: samonella , lidl

Vizualizari: 994

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Nkk

Acum 1 an

Cam multe produse cu salmonella la lidl..
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Pentru copii, Salmonella e o bacterie foarte toxica si dificil de tratat.
Raspunde

Babylon

Acum 1 an

Numai produse din Bosnia nu mai mancasera romanii.... pana sa vina Lidl si sa propovaduiasca nisscaiva globalism.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus