Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Opt sibieni prinși în flagrant la furat de lemne. Polițiștii le-au confiscat drujbele

Opt sibieni prinși în flagrant la furat de lemne. Polițiștii le-au confiscat drujbele

Polițiștii din Șelimbăr au prins joi opt sibieni în timp ce încercau să fure opt copaci.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic.

”Cu această ocazie, în jurul orei 11:00, polițiștii au surprins 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, toți din Slimnic, în timp ce tăiau ilegal arbori din fondul forestier național de pe raza comunei Slimnic. Polițiștii au constatat tăierea a 7 arbori din specia molid și a unui arbore din specia carpen”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cele opt persoane sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Polițiștii au confiscat, de asemenea, trei drujbe care ar fi fost folosite la tăierea arborilor, iar materialul lemnos a fost predat reprezentanților ocolului silvic responsabil în vederea efectuării măsurătorilor și stabilirii prejudiciului creat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1066

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Radu

Acum 1 an

Ce pedeapsa mai e și asta, 2 drujbe confiscate la 8 oameni. Pai asta ii va descuraja sa mai taie lemne?
Raspunde

Un jurist

Acum 1 an

Confiscarea este DOAR măsura de siguranță, va urma după judecată și condamnare aplicarea unei pedepse principale, probabil închisoare.
Raspunde

Minime

Acum 1 an

Pai si politaii cu ce sa taie? :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus