Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Două meciuri pierdute de sibieni și FCSB are speranțe la play-off. Becali: ”E penibil! Trebuie să vorbesc despre Hermannstadt”

Două meciuri pierdute de sibieni și FCSB are speranțe la play-off. Becali: ”E penibil! Trebuie să vorbesc despre Hermannstadt”

FCSB, echipă ce se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, cu 14 puncte, speră la un loc ce i-ar permite intrarea în play-off, anunță patronul clubului Gigi Becali.

Acesta spune că Hermannstadt este una din echipele pe care trebuie să o depășească în clasament pentru a putea lupta la titlu în a doua parte a competiției.

„La ora asta trebuie să fiu realist și să spun că mă lupt cu Petrolul, Hermannstadt și Sepsi. Nu vreau să vorbesc despre campionat, nu am cum să vorbesc. E penibil! Trebuie să vorbesc despre Hermannstadt, Petrolul, Sepsi și Universitatea Craiova. Astea sunt cele patru echipe cu care mă bat pentru play-off.

Pot să bat câmpii și să spun că mă bat eu cu cutare, dar prima dată trebuie să fiu sigur de play-off. Cred că o putem scoate și pe Rapid. Singurele echipe care nu pot fi depășite acum sunt Farul și CFR, restul pot fi depășite. Nu ai cum la locul 1 și 2, sunt ocupate”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

AFC Hermannstadt ocupă locul 3 cu 22 de puncte, după 13 etape și 12 meciuri jucate de sibieni, echipa având o restanță cu CFR Cluj.

În ultimele două partide din campionat Hermannstadt a pierdut, 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe și 0-1 cu U Cluj.E

Etapa următoare, Hermannstadt va juca împotriva echipei Rapid București (vineri de la ora 21), în timp ce FCSB joacă în București cu UT Arad.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2200

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus