Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Primăria Șelimbăr vrea să prelungească pista de biciclete de la Pădurea Șopa cu 1,7 kilometri. „O alternativă de petrecere a timpului liber de calitate”

Primăria Șelimbăr vrea să prelungească pista de biciclete de la Pădurea Șopa cu 1,7 kilometri. „O alternativă de petrecere a timpului liber de calitate”
Consilierii locali din Șelimbăr vor vota în cadrul ședinței din 25 octombrie un proiect de hotărâre prin care se dorește prelungirea pistei de biciclete de la Pădurea Șopa cu 1,7 kilometri. Aceasta ar urma să facă legătura între Șelimbăr și Pădurea Șopa.
„Proiectul se află în acest moment în faza aprobării documentației tehnico-economice a investiției – faza Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) și a indicatorilor tehnico-economici.
Lungimea totală a pistei va fi de 1.738 de metri, iar suprafața totală va fi de 4.389 de metri pătrați, cu o lățime de 2,5 metri și o zonă verde, zonă de protecție, de 796 de metri pătrați”, transmite Primăria Șelimbăr pe pagina de Facebook a instituției
 
Costul este estimat la 2,988 de milioane de lei. Acum, în Pădurea Șopa există 11 kilometri de pistă pentru biciclete.
 
”În vederea creșterii standardelor de viață, pista de biciclete va oferi locuitorilor o alternativă de petrecere a timpului liber de calitate și va sprijini și creșterea economică a comunei ca urmare a creșterii fluxului de turiști în zonă”, se precizează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Jiji Berbecali

Acum 1 an

Observ ca in ultimul timp se fac o gramada de piste de biciclete ,au gasit astia o noua metoda de sifonat bani publici ! Se construieste prost si sigur cheltuie pentru un metru de pista un pret similar cit pentru autostrada apoi profitul realizat se imparte intre cei bine amplasati in aceste proiecte ! Dar ceilalti raman cu o lucrare de proasta calitate ca multe altele si cei din primarii se bat cu pumnul in piept cu maretele realizari ! Asa functioneaza reteaua publica la noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus