Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Black Friday vine cu o super ofertă de nerefuzat la pachetele de Revelion ARMONIA de la Redal Expo

Black Friday vine cu o super ofertă de nerefuzat  la pachetele de Revelion ARMONIA de la Redal Expo

ARMONIA invită toți sibienii să sărbătorească împreună trecerea dintre ani pe ritmuri disco&retro în cea mai renumită și ofertantă locație de evenimente din Sibiu - Redal Expo. Revelionul ARMONIA este șansa tuturor să sărbătoreasca Revelionul 2023 într-un mod total inedit, pe ritmurile anilor 80’- '90-'00, printr-un SUPER CHEF de tip DISCOTECA.

De BLACK FRIDAY, timp de 3 zile, în perioada 11 -13 noiembrie pachetele la Revelionul ARMONIA sunt reduse cu 30% față de prețul standard:

- Pachetul GOLD: 249 lei (față de prețul standard de 350 lei)

- Pachetul PLATINUM: 349 lei (față de prețul standard de 450 lei)

Pachetele pot fi achiziționate de pe: https://revelion.redalevents.ro/ cu orice card de debit/credit.

Pachetul GOLD îți oferă acces garantat la distracție în noaptea de Revelion. Pe lângă intrarea la eveniment, beneficiezi de:

- Loc la masă tip cocktail (locația oferă separat spații de relaxare cu locuri de stat jos disponibile tuturor de tip lounge)

- Bufet suedez ALL INCLUSIVE

- Băuturile contra cost la prețuri accesibile

Pachetul PLATINUM este cea mai atractivă opțiune disponibilă la Revelionul ARMONIA și îți oferă un plus de confort prin locul oferit. Pe lângă intrarea la eveniment, beneficiezi de:

- Masă la canapea

- Bufet suedez ALL INCLUSIVE

- Băuturile contra cost la prețuri accesibile

Ambele pachete GOLD și PLATINUM oferă:

- Bufet suedez ALL INCLUSIVE

- Băuturile contra cost la prețuri accesibile

- Loc la masă cocktail sau masă la canapea în funcție de pachetul ales

- Hiturile anilor 80’-‘90-’00

- Atmosfera de DISCOTECA

- MIRROR djs, AMERAS & ARMONIA djs

- Servicii impecabile marca Redal Expo

- NO DRESS CODE

- 300 de locuri de parcare

- Vârsta minimă: 18 ani

Dacă va doriți un Revelion diferit de obișnuitele petreceri de peste an mai ales nunți și botezuri, atunci Revelionul marca ARMONIA disco&retro organizat la Redal Expo este alegerea potrivită pentru tine.

Experiența evenimentelor bine organizate la Redal Expo îmbinată cu atuurile și experiența de peste 17 ani a echipei ARMONIA, renumită deja pentru cele mai tari chefuri în materie de muzică, distracție și atmosfera incendiară sunt garanția absolută care va transforma petrecerea dintre ani într-un Revelion ALTFEL, de neuitat.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://fb.me/e/1VCdIT1Gy, sau pot contacta echipa ARMONIA pe:

E-mail: [email protected] 

Telefon: 0721 261 541

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus