Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

La 14 ani, Maria Căldărar a plecat din nou de acasă. În februarie a fost emisă o alertă de răpire, după ce a fugit cu un băiat „din iubire”

La 14 ani, Maria Căldărar a plecat din nou de acasă. În februarie a fost emisă o alertă de răpire, după ce a fugit cu un băiat „din iubire”

Maria Căldărar, fata de 14 ani, pentru care a fost emisă o alertă de răpire în februarie 2022, a plecat din nou de acasă. La începutul anului, fata fugise din curtea casei din Tălmaciu cu un băiat, iar familia a raportat cazul drept răpire.

Măritată de un an, după cutuma romilor, cu un băiat de 13 ani, la care și locuia în Tălmaciu, fata ar fi vorbit în același timp cu un alt tânăr, cu care a mai fugit o dată în trecut. „Am vorbit cu liderul nostru de la Tălmaciu. Problema este că fata răpită este o fată măritată și de fapt nu este o răpire, ci ea a fost de acord să fugă cu un alt băiat. Ea practic a plecat de la soțul ei din Tălmaciu, ea e din Porumbacu, practic a fost cu voia ei. Ea a mai avut încă o altă plecare de acasă, tot cu acest băiat”, spunea Dorin Cioabă pentru Turnul Sfatului, la momentul respectiv. 

Câteva zile mai târziu, polițiștii au găsit-o în municipiul Sibiu.

De această dată, fata a plecat noaptea trecută de la sora sa, din Porumbacu de Jos, care a și reclamat vineri dispariția acesteia.

„Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate aproximativ 45 de kg, ochi căprui, păr brunet.

La momentul plecării, minora purta fustă și bluză de culoare roșu și încălțăminte sport de culoare roșu.

Semne particulare: minora prezintă o aluniță în partea dreaptă a feței, deasupra buzei superioare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Noua securitate

Acum 2 luni

Traficul de persoane este cea mai mare problema a Romaniei . Problema e ca e doar un simptom al unei societati profund disfunctionale.
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 2 luni

Ce trafic moncher?E vorba de o dramoleta,Parpanghel s-a intors din UK si Caldarica ot Porumbacu s-a rezgandit de relatia cu Puzderel....
Raspunde

Claus

Acum 2 luni

Lipsa unor pedepse aplicate si bolnaviviunea gipsicana,sa iti mariti copilul la 14 ani...legile sunt pt toti,indiferent ca esti rrom taliban sau roman,le respecti si te supui,fie ea si traditie bolnavă,sa iti vezi copila lasata gravida la 14 ani,de alt copil,si asta fortat ca asa e rahatul de "cutuma".
Raspunde

Xyz

Acum 2 luni

Nu inteleg de ce mereu scrieti despre tigani!!!
Raspunde

Aurel Metrescu

Acum 2 luni

"Măritată de un an, după cutuma romilor, cu un băiat de 13 ani..." Astept, totuși, și divorțurile după cutuma romilor...
Raspunde

???

Acum 2 luni

Unde mi-e comentariul? Am scris ca o fi plecat dupa unul cu mai mult... banet...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus