Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

De luni, se închide o bandă de pe Bulevardul Coposu pentru 3 zile

De luni, se închide o bandă de pe Bulevardul Coposu pentru 3 zile

O bandă de pe Bulevardul Coposu vafi reparată în primele 3 zile din săptămâna viitoare. Primăria Sibiu anunță că luni, marți și miercuri șoferii vor trebui să aleagă rute ocolitoare, pentru că lucrările vor avea loc ziua.

„În perioada 28-30 noiembrie, banda 1 de pe bulevardul C. Coposu, pe tronsonul dintre str. Pompeiu Onofreiu și str. Gh. Lazăr (în acest sens de circulație) va fi închisă circulației pentru execuția unor lucrări de reparații ale stratului de uzură. Asfaltul vechi va fi frezat și se va așterne un nou strat. 

Din cauza faptului că temperaturile pe noapte sunt scăzute, lucrările de asfaltare se vor executa pe timp de zi. Prin urmare, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita supraaglomerarea acestei porțiuni pe care se va circula pe o singură bandă timp de 3 zile”, se arată în mesajul transmis de Primărie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1315

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Xxx

Acum 1 an

Pe cit punem pariu ca dupa reparatie nici un capac de canal nu o sa fie exact la nivelul asfaltului???? Iar intreb cum.isi permite cineva sa semneze receptii si plati pt asemrnea lucrari??? Astia ori au spate puternic ori sint de o prostie crasa! E vreun caoac de canal ex la nivelul asfaltului in tot orasul??? Nu!!! Atunci de ce se rexeprioneaza si patrsc aceste lucrari???
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Wow , cata eficienta! 100 m de asfalt in 3 zile !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus