Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Actualizare. Alarmă falsă în cazul poșetei abandonate în Parcul Tineretului

Actualizare. Alarmă falsă în cazul poșetei abandonate în Parcul Tineretului

Actualizare În urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnica a SRI, s-a constatat ca geanta în cauza nu prezintă niciun pericol. 
Interventia s-a incheiat fara probleme.

Știre inițială. În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezența unei poșete abandonate în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, in vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației. 

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ precum și un echipaj IJJ Sibiu. 

În paralel, a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gicu

Acum 1 an

Ha, ha, ha. Niste pustani si-au batut joc. S-au tavalit pe jos de ras
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Noul spatiu Schengen pare sigur la genti aruncate. Exceptie fac atentatul terorist si bomba de la Arad, actele teroriste de distrugere a obiectivelor de importanta strategica pentru populatie si ,,curatate de bube'' de mafia din Guvern, MAI si Justitie la ordinul presedintelui Iohannis transmis prin Orban, miile de imigrantii straini ce traverseaza Romania pentru a ajunge in spatiul Schengen, avioanele cu marfa de contrabanda ce penetreaza granita Romaniei si tonele de droguri din Delta Dunarii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus