Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Lucrările de reabilitare a străzilor din Armeni, comuna Loamneș, avansează rapid

Lucrările de reabilitare a străzilor din Armeni, comuna Loamneș, avansează rapid

Primăria comunei Loamneș anunță că lucrările de reabilitare a străzilor din Armeni avansează rapid. Contractul de reabilitare a drumurilor din Armeni, finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, a fost semnat de primăria comunei Loamneș la începutul lunii noiembrie.

Potrivit contractului, sunt prevăzute lucrări de execuție pentru investiția de bază, iar durata estimată este de 36 de luni. 

„Ce pot spune este că ritmul lucrărilor avansează rapid. Se lucrează intens de o lună și ne dorim ca investiția să fie finalizată chiar mai repede decât este prevăzut în contract”, a declarat Maria Greavu, primarul comunei Loamneș.

Valoarea totală a contractului este de 15 milioane de lei, dintre aceștia 10 milioane de lei fiind prin Anghel Saligny și 5 milioane de lei din bugetul primăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1949

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus