Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Program nou de vizitare la Muzeul Național Brukenthal. Alexandru Chituță: „Din lipsa personalului, chiar dacă am dori un program mai prelungit, la momentul de faţă nu o putem face”

Program nou de vizitare la Muzeul Național Brukenthal. Alexandru Chituță: „Din lipsa personalului, chiar dacă am dori un program mai prelungit, la momentul de faţă nu o putem face”

Muzeul Național Brukenthal anunță că va schimba programul de vizitare. Conform noului program, din 30 noiembrie, toate sediile muzeului vor putea fi vizitate de la 10 la 18 de miercuri până duminică, iar lunea și marțea vor fi închise.

La propunerea managerului interimar Alexandru Constantin Chituţă, Consiliul de Administraţie a votat în unanimitate, în şedinţa din această lună, schimbarea noului program de vizitare a Muzeului Naţional Brukenthal.

„Am observat din anii trecuţi că, la orele dimineţii, sunt foarte puţini vizitatori faţă de cei care vor să viziteze muzeul după-masa şi la orele serii. În vechiul program, ultimul bilet se emitea la ora 16:15, fapt care priva pe foarte mulţi vizitatori, în special turişti, la vizitarea muzeului.

Aşadar, ne-am propus ca, începând cu data de 30 noiembrie 2022, programul de vizitare la toate sediile Muzeului Naţional Brukenthal să fie de miercuri până duminică, de la 10:00 la 18:00, ultimul bilet fiind la ora 17:15. Lunea şi marţea muzeul este închis.

Programul este pe perioadă nedeterminată. Sperăm să putem răspunde afirmativ la cererile primite până acum cu privire la programul de vizitare. Din păcate, din lipsa personalului, chiar dacă am dori un program mai prelungit, la momentul de faţă nu o putem face”, a declarat Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar Muzeul Naţional Brukenthal, într-un comunicat de presă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Raluca

Acum 2 luni

Angajari suplimentare doar daca institutia isi acopera suplimentul de cheltuieli salariale. Daca nu, nu. Bugetul de stat nu e sac alimentat din taxe si impozite in special din domeniul privat si din care sa poti lua cand si cat vrei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus