Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Bărbatul intoxicat în urma unei scurgeri de azot este, în continuare, în stare foarte gravă. Au trecut două luni jumătate

Bărbatul intoxicat în urma unei scurgeri de azot este, în continuare, în stare foarte gravă. Au trecut două luni jumătate

În 14 septembrie trei persoane ajungeau la spital în urma unei scurgeri de azot în vecinătatea fabricii Marquardt din Zona Industrială Vest. Una dintre persoane, un bărbat de 45 de ani, a fost preluată de echipajele de intervenție inconștient, în stare gravă. Din păcate, după două luni jumătate, starea lui este, în continuare, foarte gravă.

Citește și: „Scurgere de azot lângă fabrica Marquardt. Trei oameni au ajuns la spital”

„Pacientul este în continuare în stare foarte gravă, intubat, internat la ATI-Neurologie”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

Vă reamintim că bărbatul a fost adus în stare foarte gravă, resuscitat după ce a suferit un stop cardio-respirator. Pacientul a fost investigat în UPU, existând suspiciunea unei intoxicații involuntare cu azot.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Trebuia imediat trimis la o clinica specializata de boli profesionale. Spitalul Judetean nu are expertiza si specialisti in intoxicatii cu azot, il tine sa moara.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Să vorbim atunci când cunoaștem ; aici nu e vorba de “ boala de cheson ( embolie gazoasă la depresurizare rapida “ , ci de de decerebrare prin lipsa aportului de oxigen la nivelul cortexului . Prignostic infaust .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus