Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Turneul „Corporatiști în concediu” ajunge la Sibiu. Trupa sibiană E-an-na concertează la Oldies Pub

Turneul „Corporatiști în concediu” ajunge la Sibiu. Trupa sibiană E-an-na concertează la Oldies Pub

Trupa sibiană E-an-na va concerta mâine, 30 noiembrie, de la ora 20, la Oldies Pub. Înainte de finalul acestui an, sibienii pronesc în mini-turneul „Corporatiști în concediu” care va ajunge în trei orașe: Sibiu, Cluj-Napoca (1 decembrie în /FORM Space) și București (2 decembrie, Club Quantic).

În prezent, E-an-na lucrează la viitorul lor album “Alveolar” programat în primăvara anului viitor. Pentru acest material, formația a lansat o campanie de crowdfunding, iar în doar 48 de ore, aceștia și-au atins targetul de 10.000 de lei și sunt aproape de a depăși obiectivul cu 100%, însă pot fi susținuți în continuare aici.

Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Din 2020 trupa se decide să spargă barierele muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate în 2021: Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri și MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

Pe MLR se află și cântecul Malere, piesa cu care formația s-a înscris în Selecția Națională Eurovision 2022 și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor. Piesa este o colaborare cu Bogdan De la Vâlcea, o combinație de folk, metal și manele, cu o linie melodică catchy şi cu versuri care te atrag. Este melodia care chiar nu „îți iese din cap" odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că piesa a devenit virală pe Youtube-ul și Spotify-ul românesc.

Biletele pentru concert de la Oldies Pub pot fi cumpărate aici

E-an-na este compusă din Andrei "Solomonar" Oltean - voce, fluiere, cimpoi, acordeon, Andrei Piper - chitară, Dragos Geomolean - chitară bass, Ioana Popescu - clape, Ovidiu "Cio" Ban - chitară, Paul Cristian - tobe, Roxana Amarandi - voce, vioară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus