Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

CSU renunță la Miguel Angel Hoyo. Se caută antrenor

CSU renunță la Miguel Angel Hoyo. Se caută antrenor

CSU Sibiu se desparte de antrenorul cu care a început actuala ediție de campionat, Miguel Angel Hoyo. Echipa va fi condusă, interimar, de cei trei secunzi.

După șase etape din Liga Națională de Baschet masculin, echipa CSU Sibiu se desparte de antrenorul principal, spaniolul Miguel Angel Hoyo. Motivul probabil este lipsa de rezultate și forma slabă a echipei în ultima perioadă. CSU Sibiu a pierdut ultimele trei partide disputate.

Colaborarea dintre cele două părți s-a încheiat de comun acord.

„Vrem să îi mulțumim antrenorului pentru munca depusă la echipă, pentru toate reușitele și pentru profesionalismul și caracterul de care a dat dovadă”, transmite conducerea clubului CSU.

Sub conducerea lui Miguel Angel Hoyo, CSU Sibiu a câștigat primele 3 meciuri disputate din actuala ediție de campionat și le-a pierdut pe următoarele trei, cu U Cluj, Rapid București și SCMU Craiova.

Echipa se află acum pe poziția a 4-a din campionat, cu 9 puncte acumulate.

„Vreau să mulțumesc întregii organizații pentru amabilitatea, profesionalismul și entuziasmul pe care îl arată zi de zi. Astăzi, din motive personale, am decis să ne despărțim, dar vă doresc tot binele. Am încercat mereu să fac tot ce am putut și voi rămâne suporter al echipei”, spune Miguel Angel Hoyo, la despărțire.

Conducerea echipei va fi asigurată interimar de către cei trei secunzi, Cătălin Vulc, Mikel Ereno și Sebastian Theil. Managementul caută, între timp, soluții de înlocuire a antrenorului principal.

Pentru CSU urmează două partide cruciale, cu ocupanta locului secund, CSM Petrolul Ploiești și cu ultima clasată, CSM Târgu Jiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 664

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Robert

Acum 1 lună

Dan Fleseriu! Ce e așa greu, băiatul ăsta e trup și suflet pentru CSU, a fost cel.mai bun antrenor pe care l-am avut Sibiul vreodată, raportat la buget!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus