Sâmbătă,
04.02.2023
Ceata
Acum
-0°C

Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. „Mă simt extrem de recunoscătoare”

Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. „Mă simt extrem de recunoscătoare”

Emma Răducanu a primit marţi medalia Ordinului Imperiului Britanic din partea Regelui Charles al III-lea, la puţin mai mult de un an după ce a devenit prima jucătoare de tenis venită din calificări care a reuşit să câştige un titlu de Mare Şlem, la US Open, informează BBC, citat de Agerpes.

În ciuda unui sezon 2022 dezamăgitor, fenomenul Emma Răducanu a fost onorat. Jucătoarea britanică al cărei tată este român a făcut senzaţie anul trecut, după ce câştigat 10 meciuri fără ă piardă niciun set, cucerind trofeul la US Open, obţinând victoria finală în faţa canadiencei Leylah Fernandez.

Graţie acestei performanţe fără precedent, pe care a realizat-o la vârsta de doar 18 ani, Emma Răducanu a fost numită marţi membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) de către Regele Charles al III-lea, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Windsor.

"A fost grozav să primesc această onoare astăzi, din partea Majestăţii Sale Regale. Mă simt extrem de recunoscătoare" a precizat Emma Raducanu într-un comunicat dat publicităţii de agentul său.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 luni

De Craciun a ratat ospatul regal cu Groussaka din cocosei de munte. https://www.money.ro/cocosul-de-munte-scapat-de-instanta/
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Nu e un rege cinstit. Prima vorba cand a venit prima data in Romania a fost daca avem cocosi de munte. Apoi si-a dat drumul la viata... https://www.stiridesibiu.ro/stiri/printul-charles-lanseaza-la-sibiu-un-proiect-de-salvare-a-padurilor-barna-tanczos-invitat
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Probabil in Romania a inventat groussaka din ciuperci de padure. https://greekcitytimes-com.translate.goog/2018/11/15/prince-charles-reveals-his-fave-food-is-groussaka-his-special-version-of-moussaka/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=sc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus