Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Încă un incendiu la panoul electric al unui bloc din Sibiu. De data aceasta, pe Aleea Buia

Încă un incendiu la panoul electric al unui bloc din Sibiu. De data aceasta, pe Aleea Buia

La doar două zile după ce pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la panoul electric al unui bloc din Hipodrom, ISU Sibiu anunță un alt incendiu, de data aceasta la un bloc de pe Aleea Buia.   

ISU Sibiu a intervenit cu două autospeciale de stingere, autoscara și un echipaj SMURD, în municipiul Sibiu, pe strada Aleea Buia, ca urmare a semnalării unui incendiu la un panou electric dintr-un bloc de locuințe. La fața locului a fost mobilizat și un echipaj de la furnizorul de energie electrică, transmit miercuri seara reprezentanții ISU Sibiu.

A fost întrerupt curentul electric, pentru a se putea acționa în siguranță. Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectat doar panoul electric respectiv, situat la parterul blocului. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit produs ca urmare a suprasolicitării tabloului de distribuție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ts

Acum 1 an

e doar inceputul.., l-au trimis Dorel sa mute toate contoarele la parter cu cabluri subdimensionate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus