Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Un băiat de 13 ani a fost surprins de polițiști la volan, în județul Alba. Conducea mașina cu permisiunea tatălui

Un băiat de 13 ani a fost surprins de polițiști la volan, în județul Alba. Conducea mașina cu permisiunea tatălui

Un băiat de 13 ani din Alba a fost surprins în trafic de poliţişti la volanul unui autoturism încredinţat acestuia chiar de tatăl său, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, scrie Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă, în timp ce acţionau pe raza localităţii Cărpiniş, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, dar conducătorul auto şi-a continuat drumul.

„Poliţiştii au urmărit autoturismul şi l-au oprit pe o stradă lăturalnică din localitate, iar la volanul acestuia au identificat un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Gârbova. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său, în vârstă de 39 de ani", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1045

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Un admirator, a posteriori!

Acum 1 an

Raluca , mă dezamăgești! Știrea trebuie verificata din doua surse . Trebuia sa o întrebi și pe mama. E foarte multa dezinformare in mediul online. Nu mai exista încredere . Daca e adevărat, băiatul trebuie sa-si facă mea culpa.

Raspunde

In numele tatălui.

Acum 1 an

Totuși , nu înțeleg ceva . Dacă tatăl știa că fiul conduce fara carnet de ce nu l-a oprit . Sau cum spuneau romanii: qui prodest! .

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus