Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Tenorul Vlad Miriță a filmat videoclipul celei mai noi melodii la Târgul de Crăciun din Sibiu. „Mă simt ca acasă”

Tenorul Vlad Miriță a filmat videoclipul celei mai noi melodii la Târgul de Crăciun din Sibiu. „Mă simt ca acasă”

Târgul de Crăciun de la Sibiu a devenit cadru de filmare pentru cea mai nouă piesă a celebrului tenor Vlad Miriță. „E frumos de Crăciun” este o melodie despre acasă și despre timp petrecut alături de cei dragi. În videoclipul filmat la Sibiu, alături de artist apar fiul său Iustin și actorul Florin Coșuleț. 

Tenorul Vlad Miriță a povestit că filmările exterioare au fost făcute la Târgul de Crăciun din Sibiu, iar cele interioare la Târgu Mureș, deși, inițial, erau planificate să se desfășoare tot la Sibiu.

„Producătorii piesei au venit cu ideea de a filma la Sibiu. Ne doream să filmăm mai repede și voiam să avem atmosferă de Crăciun. Știam că la Sibiu Târgul de Crăciun începe mai devreme. Am filmat și în interior și în exterior. Pentru interior ne-am dorit la pensiunea Mai din Rășinari, un loc în care venim des și în care ne simțim ca acasă, la Familia Lupu, doar că atunci când am filmat clipul video aceștia erau în concediu. Astfel, filmările din interior au avut loc într-un studio din Târgu Mureș. Sperăm ca anul viitor să mai facem un clip video și să filmăm totuși la Mai pentru că este foarte frumos”, a spus acesta pentru Turnul Sfatului.

„A fost chimie, nu s-au tras multe duble”

Filmările de la Târgul de Crăciun s-au desfășurat într-una din seri, chiar cu câteva minute de închiderea căsuțelor. Iustin, fiul tenorului, îl cunoștea deja pe Florin Coșuleț.

„S-a creat repede o legătură frumoasă între Iustin și Florin. Ei se știau pentru că l-am mai vizitat când era mai mic, a fost degajat în prezența lui. Am un regret că nu am avut zăpadă, dar au fost cadre foarte frumoase, am prins emoție. A fost chimie, nu s-au tras multe duble, a curs totul de la sine. Când s-a ivit ocazia și ne-am dat seama că vrem să filmăm la Sibiu, m-am gândit că neapărat Florin trebuie să facă parte din clipul video. Mie îmi place să fac lucruri cu prietenii pentru că în felul acesta se hrănește și prietenia noastră, făcând lucruri care rămân peste timp. Florin a fost extraordinar. Este un actor excepțional”, a mai explicat tenorul. 

„Mă simt ca acasă la Sibiu”

Pentru Vlad Miriță nu este prima dată când ajunge la Sibiu. Spune că este un oraș pe care îl vizitează ori de câte ori are ocazia și că are deja câteva locuri pe care le îndrăgește.

„Sibiul l-am vizitat de foarte multe ori, mă simt ca acasă la voi la Sibiu. Venim des la pensiunea Mai din Rășinari. În 2007, când Sibiul a fost capitală culturală și am avut aici un proiect, „Tragedia lui Carmen” în regia lui Ion Caramitru care s-a jucat în curtea Muzeului Brukenthal.”

Vlad Miriță este un cunoscut tenor român, care a reprezentat România la Eurovision în 2008 și a susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. Și-a început pregătirea în domeniul muzical la 16 ani și, pentru o perioadă, s-a alăturat și Corului Madrigal. Vlad a câștigat mai multe concursuri de interpretare, inclusiv Festivalul Mamaia.

„Am cântat de foarte multe ori la sala Thalia, mă simt ca acasă la voi la Sibiu. Vreau să-i felicit pe sibieni pentru orașul pe care îl au și îi rog să îl iubească deși sunt convins că o fac deja. Le mulțumesc că m-au adoptat într-un fel sau altul de ani de zile. Ori de câte ori se ivește ocazia să cânt la Sibiu îmi face mare plăcere pentru că este un public deosebit, avizat, cu gusturi bune. Sibiul este doar un oraș cultural, nu doar un oraș turistic”, concluzionează artistul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus