Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Fără alcool, injurii sau texte obscene la meciul de sâmbătă. Jandarmii din Brașov asigură ordinea la FC Hermannstadt - FC Farul Constanța

Fără alcool, injurii sau texte obscene la meciul de sâmbătă. Jandarmii din Brașov asigură ordinea la FC Hermannstadt - FC Farul Constanța

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele AFC Hermannstadt - FC Farul Constanța 1920, anunță sublocotenent Iftimiciuc Gabriela, purtătorul de cuvânt al instituției. Jandarmi care reamintesc suporterilor sibieni regulile de acces la meciul de sâmbătă: fără alcool, injurii sau texte obscene.

Sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 19:00, pe Stadionul Municipal Sibiu, se va desfășura meciul inaugural dintre echipele AFC Hermannstadt - FC Farul Constanta 1920, din etapa a XX-a a Ligii 1. 

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov vor asigura măsurile de ordine publică, pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii și siguranței publice înaintea începerii meciului, pe timpul desfășurării acestei partide, precum și după terminarea competiției sportive.

Având în vedere faptul că meciul va începe la ora 19:00, accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 16:30, pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator.

Reguli de acces

Jandarmii reamintesc câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare: 

- Suporterii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine;
- Suporterilor le este interzis să introducă  în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori care pot pune în pericol securitatea participanților  în arena sportivă;
- Spectatorilor le este interzis să introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, afișe sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen;
- Suporterilor le este interzis să escaladeze gardurile care delimitează spațiul de joc sau gardurilor interioare de separare a sectoarelor;
- Suporterilor le este interzis să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și amenințări cu acte de violență.

De asemenea, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică.

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Burebista” Brașov recomandă suporterilor celor două echipe, să manifeste înțelegere față de măsurile luate de către organizatori și forțele de ordine iar în cazul în care sunt martorii unor evenimente de natură să tulbure ordinea publică să solicitate sprijinul jandarmilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Jiji Berbecali

Acum 1 lună

Si aia din desert cu turban pe cap au interzis berea la mondial. Tante cora face parte din acelasi trib?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

Ăia cu turban îți dau clasă la orice. Și tante cora
Raspunde

Herr

Acum 1 lună

Dar Jandarmeria din Sibiu,unde este?????Trebuie sa vina jandarmi din Brașov???Incredibil și inadmisibil!!!!Rușinos!!!!
Raspunde

Nemer Nick

Acum 1 lună

Întrebarea e foarte bună. Nu înțeleg de ce, ziaristul, autorul articolului nu a fost bântuit de faptul ca vin jandarmii brașoveni la Sibiu și sa lămurească asta. Probabil jandarmii sibieni merg la Brașov. Sau?
Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 1 lună

Jandarmii din Sibiu pazesc statuia din piata mare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus