Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
1°C

Peste 10 zile de la deschidere: Autobuzele Tursib își reiau circulația peste podul de pe Alba Iulia

Peste 10 zile de la deschidere: Autobuzele Tursib își reiau circulația peste podul de pe Alba Iulia

De vineri, 9 decembrie, noul pod peste Cibin, de pe șoseaua Alba Iulia, va fi deschis traficului. La solicitarea Turnul Sfatului, societatea Tursib a transmis că autobuzele își vor relua vechile trasee peste 10 zile de la această dată.

„Toate traseele autobuzelor Tursib deviate inițial, își vor relua itinerariul peste podul de pe Șoseaua Alba Iulia, începând cu data de 19 decembrie 2022”, a transmis societatea.

Amintim că noi restricții de circulație vor mai fi impuse în zonă din februarie 2023, când se estimează că vor fi reluate lucrările pentru reabilitarea și extinderea celui de-al doilea pod din zonă care traversează Cibinul. Constructorii de la Geiger Transilvania au detaliat pașii care au trebuit urmați.

Citește și: Noul pod peste Cibin va fi deschis vineri traficului. Răspunsurile la întrebarea ”de ce a durat atât?”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 994

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Carcotel

Acum 1 lună

Doar sunt curios de ce le trebuie 10 zile sa reia un traseu deja stiut. Trebuie sa ii scolarizati pe soferi ? :))) au uitat traseul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus