Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Pretenții de ”șef”: a intrat cu mașina în parc, pentru că avea o inspecție de făcut

Pretenții de ”șef”: a intrat cu mașina în parc, pentru că avea o inspecție de făcut

Chestionat asupra motivelor care îl determină să intre cu mașina în parc, șoferul a răspuns că are de efectuat o inspecție.

Sub motivul că trebuie să verifice munca muncitorilor angajați să taie copacii crescuți în zona inundabilă a parcului Sub Arini, un șofer a intrat în cursul zilei de vineri cu mașina pe aleile din parc. ”Se pare că e voie cu mașina în parc, dacă ai tupeu. Mi-a spus că el verifică din mașină ceea ce au tăiat muncitorii. Când l-am întrebat de ce nu face verificările mergând pe jos, mi-a răspuns că mașina nu e grea și nu strică. Omul chiar nu înțelegea că face o contravenție”, relatează un cititor al Turnul Sfatului, care a trimis o scurtă înregistrare cu mașina folosită pentru ”inspecția prin parc”.

Respectivul cititor a remarcat și diferența de atitudine dintre cel care se recomanda a fi șef și muncitorii care lucrau la tăierea copacilor și lăstarilor în zona dinspre Valea Aurie a parcului. ”Muncitorii și-au lăsat microbuzul în parcare. Dar cel care a venit în inspecție era șef și dădea un exemplu”.

Nu este pentru prima dată când în respectiva zonă a parcului Sub Arini sunt surprinse mașini.

Citește și VIDEO La plimbare cu mașina, prin iarba parcului Sub Arini

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Leonard

Acum 1 lună

VL si am spus tot :)
Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 1 lună

Sigur ati filmat in parc in Sibiu sau intr-un parc in Valcea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Hhgfh

Acum 1 lună

Știrea mi se pare trasa de par! Nu cred că are "pretenții" de șef . Poate oamenii îl consideră șef sau poate chiar a avut treabă.
Raspunde

Radu

Acum 1 lună

astea de la nastere sunt sefi vl
Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

Sa vedeti ce ramane dupa iscusitii aia... Toaca tot ce au taiat si gramezile de tocatura raman pe iarba, multi ani n-o sa mai fie iarba acolo...
Raspunde

Anonim

Acum 1 lună

Astia (Vl,Dj,Gj),trebuie sanctionati,ei inca se cred pe maidan.....sunteti in Hermannstadt fa!!!!!aici oamenii au cultura,educatie,bun simt,iar slapii ii poarta la plaja!Barba si Bmw nu tin loc de educatie!!!!
Raspunde

Mda

Acum 1 lună

Stau la rand, isi stiu locul in societate, etc.Daca ti-ai luat apartament in favela, job de unde pica si si masina in rate nu inseamna ca esti bun de sef ci ca recuperezi. Dar intratul cu viteza in depasire e riscant…
Raspunde

Cristian

Acum 1 lună

Dar astia din primarie n-or gasit in tot Sibiul o firma sa taie copacii ... otenii astia sunt ca lipitorile, nu mai scapam de ei.
Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

Bine spus Cristian,bravo....
Raspunde

Ioan

Acum 1 lună

In țara unde nu se respecta nici-o Lege și nu Răspunde nimeni .Haos.Justiție moarta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus