Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un sibian de 73 de ani a intrat pe contrasens și a lovit o mașină de ”Școala”

Un sibian de 73 de ani a intrat pe contrasens și a lovit o mașină de ”Școala”

Un accident de circulație a avut loc miercuri pe strada J. W. Goethe din municipiul Sibiu, anunță polițiștii Biroului Rutier Sibiu.

Din primele cercetări rezultă că un sibian în vârstă de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe strada J.W. Goethe fără să respecte semnificația indicatorului ”Acces interzis”, instalat la intersecția cu strada Alexandru Vlahuță, a condus pe sens interzis și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar și utilizat în procesul de instruire practică pentru obținerea permisului de conducere.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 73 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient.

”Un echipaj SMURD a intervenit pe strada J.W. Goethe din municipiul Sibiu la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 73 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu cu accident ischemic tranzitoriu”, precizează ISU Sibiu.

Traficul în zonă se desfășoară fără probleme deosebite.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus